INSIDER

Ret­te­ne­tes dol­go­kat mű­velt kis­lá­nyá­val az apa: mocs­kos rész­le­tek de­rül­tek ki

A férfi gyógy­sze­rek­kel ká­bí­totta el 13 éves lá­nyát, majd te­herbe ej­tette Vikit...
  • Szerző: Ripost

Borzalmas ügyet tárgyal a Budapest Környéki Törvényszék. A tápiószelei B. Lászlót azzal vádolják, hogy hónapokon keresztül megerőszakolta 13 éves kislányát, a gyermeknek előtte mindig gyulladáscsökkentő gyógyszert adott, amelytől a lány elaludt vagy eszméletét vesztette. Viki teherbe esett az apjától, de azt művi úton már nem lehetett megszakítani, ezt az osztályfőnöke észlelte az iskolában.A lány 2014 decemberében egy kisfiút szült. A vádlottak padján ül Viki édesanyja, Éva is, ő a vád szerint semmit nem tett azután sem, hogy rájött: unokája apja az ő élettársa. B. László egyébként arra is rávette a lányát, hogy azt vallja: Dávidka apja egy fiatalember. Aztán Viki később módosította a vallomását azzal, hogy a szexuális kapcsolat közös beleegyezéssel történt az apjával.

A hétfői tárgyalás zárt ajtók mögött zajlott. Korábban egy nyilvános tárgyaláson az apa azt mondta: már megtért, így ő már csak az igazat mondhatja és az Úr szeretete miatt egyszer majd elárulja, ki a gyermek valódi apja, de ennek még nem jött el az ideje. Most a bíróság folyosóján az apa egyik ismerőse korántsem efféle szent­embernek írta le a Borsnak Lászlót.

EZT OLVASTAD MÁR?

Emlékszem, a kocsijába mindig be volt készítve egy balta, ha esetleg valami nézeteltérése adódna valakivel. Kicsi, de gonosz ember – mondta a névtelenséget kérő ismerős, aki szerint B. László élősködött élettársán, Éván, aki három műszakban dolgozott. Elszedte minden pénzét, fenyegette, uralkodott rajta, a nő valószínűleg ezért nem mert szakítani vele.

Az ügyben hamarosan ítélet születik. A Bors információi szerint Viki azóta egy újabb gyermeknek adott életet.