LELKIZŐ

Rész­le­tek a zűrös vá­lás­ról: így lett vége Huj­ber Feri és Cynthia há­zas­sá­gá­nak

Ti­zenöt év után hi­va­ta­lo­san is véget ért Huj­ber Fe­renc há­zas­sága, egy közös is­me­rős be­szélt arról mi is tör­tént pon­to­san...
  • Szerző: Ripost

A színész és gyermekeinek édesanyja, Tölgyesi-Khell Cynthia másfél éve költöztek külön, a bíróság pedig a napokban kimondta: papíron sem alkotnak egy párt. A válás tényét az UFO egykori énekesnője az internetes közösségi oldalán adta hírül: mint írta, a döntés és a másfél évig húzódó procedúra lezárása karácsonyi ajándék mindkettejük számára.

– Igen, elváltunk, megtörtént, de ennél többet nem szeretnék mondani – ismerte el a Blikknek szűkszavúan Cynthia, ám még így is bőbeszédűbb volt, mint Hujber, aki egyáltalán nem kívánt nyilatkozni.

Közös ismerősük azonban elárulta, Cynthia megkönnyebbült, miután a bíróság kimondta a válást.

Szimbolikus jelentéssel bírt, hogy a bíróság elválasztotta őt Feritől, most végre ismét önmaga lett. Már régóta nem akart azzal szerepelni, hogy ő a színész Hujber felesége – mesélte a bennfentes. – Lelki megnyugvást jelent neki, hogy az idei karácsonyt úgy tudja együtt tölteni új párjával, hogy már nem házas. Boldogok, jól megvannak, a férfi pedig remekül kijön a gyerekekkel.

A sztárpár viszonya a kezdeti szerelmes esztendők után igen viharosan alakult. Talán ennek köszönhetően a válási procedúra is másfél éven át húzódott.

Mindenben sikerült megegyezniük. Feri egy időben külföldön próbált szerencsét, ám nemrégiben visszaköltözött, hogy közelebb lehessen a gyermekeihez – mondta az ismerős. – Bár nincs senkije, jól érzi magát a bőrében. Minden erejével a munkára koncentrál.