BOZÓT

Ré­szeg volt, vagy csak más­na­pos a Gyur­csány-párti kép­vi­selő?

Mint aki­nek egy ócska kocs­má­ban a sok pi­á­tól le­ta­pad a nyelve, úgy kín­ló­dott a sza­vak­kal a Gyur­csány-párt kép­vi­se­lője. Aki szánni való módon pró­bálta meg­szo­ron­gatni Orbán Vik­tort.
  • Szerző: Ripost

A információ szerint újra felmerült az országgyűlési képviselők megszondáztatásának gondolata. A T. Ház folyosóján ismét többen javasolták ennek bevezetését, hogy akárcsak egy gyárban, haza lehessen küldeni azokat, akik piásan érkeznek a munkahelyükre.

Előbb tátott szájjal, aztán meg nagyra nyílt szemekkel hallgatták tegnap az Országgyűlésben nemcsak a képviselők, hanem a tévénézők is, hogy mit művel a Gyurcsány-párt képviselője.

Az amúgy sem éppen szónoki képességeiről híres Hajdu László egyértelműen a szavakat kereső részeg vagy nagyon másnapos ember benyomását keltette, ahogy birkózott egy előre megírt szöveg felolvasásával.
Hajdu régi cimborája a whisky-párti
Gyurcsánynak
Hajdu régi cimborája a whisky-párti Gyurcsánynak

Orbán Viktort próbálta volna megszorongatni egy zavaros eszmefuttatással, aminek nemigen volt se füle, se farka. A miniszterelnök, miközben jót derült a szavakkal kínlódó honatyán, meg is jegyezte, hogy bizonyára hosszúra nyúlt az előző napi ünneplés.  (Hajdú László szűkebb pátriájában, Budapesten a XV. kerületben vasárnap néhány száz szavazattal győzött az a Gyurcsány-párti hölgy, akit Hajdú helyére választottak meg.)

A felszólalás annyira nevetségesre sikeredett, hogy még a Hajdu mellett ülő Gyurcsány-párti képviselő is döbbentett nézett társára.