HŰHA

Ren­ge­teg tá­ma­dás érte: koc­ka­ha­súra gyúrta ki magát Scho­bert Norbi fia

Ti­zen­két kilót fo­gyott az ifjabb Scho­bert Nor­bert. Szü­lei iszo­nyú büsz­kék rá.
  • Szerző: Ripost

Tizenkét kilót fogyott, a hasát pedig kockásra gyúrta ifjabb Schobert Norbert!Az életmód-tanácsadó szülők gyermekeként az elmúlt években kapott kritikát, az interneten pedig sok negatív hozzászólást olvashatott magáról.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rubint Réka és Schobert Norbert gyermeke két évvel ezelőtt döntött úgy, változtat: erőt gyűjtött, most pedig sokan megirigyelnék hibátlan alakját.

„A Fiam! Tizenhárom éves. Húsos volt. Csúfolták. A tökéletesek. A medúzas.ggű komment megmondók. Akik kéretlenül belesz.rnak mások életébe, hogy a saját f.s szebbnek tűnjön” – írta az édesapja, Norbi a közösségi oldalán, akit régóta bántott, hogy a fiát támadják. „Mi nem írunk be senkinek. Maximum két szót: gratulálok, részvétem. Norbika Update lett és a negyven pontos űrhajósdiéta-követő. Nem szteroidos tükörpumpás. Én büszke vagyok rá, a többi meg darálható wc papírnak! Se a s.ggnyaló, se a fikázó kommentek nem érdekelnek. Nem is nektek írtam. Csak fölhúztam a zászlót, hadd lobogjon.”

Rubint Réka a Blikknek bevallotta, férjével rosszul viselték a negatív hozzászólásokat, és elmesélte, hogy a fiuk hogyan érte el mostani formáját.

"Norbi sokat beszélgetett vele a helyes táplálkozásról és arról, hogyan kell változtatni. Sportolni kezdett, a fociban is kipróbálta magát, de túl későn, ami miatt nem tudta volna behozni a lemaradását a korosztályához képest. A testnevelő tanára tanácsára próbáltuk ki a vízilabdát, ami nagyon bevált. Ezután jöttek a Larával közös crossfitedzések, a futás, és mostanában elkísér az aerobikedzésekre. Legújabb szenvedélye a tenisz, az edzője szerint nagyon tehetséges játékos" – sorolta Réka, és hozzátette: végtelenül büszke a gyermekére. Szerinte az eredmények Norbikát igazolják, és igyekeznek elfelejteni a sok támadást, ami érte őket.

"Az a szomorú és felfoghatatlan, hogy sokszor a felnőttek a legkegyetlenebbek. Egy növésben lévő gyereket bántanak, aki az egyik héten még csak százhatvankét centi, aztán nyúlik egy nagyot, teljesen átformálódik. Két évvel ezelőtt még nem volt jelen a közösségi oldalakon, próbáltuk védeni minden rosszindulatú megjegyzéstől, de akadtak kikerülhetetlen helyzetek, amikor az iskolában odaszóltak neki, hogy nem kockás a hasa. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem viselt meg engem is" – tette hozzá Réka.

Eközben a címlapon