NÍNÓ

Rend­őrök men­tet­tek meg egy nőt a nemi erő­szak­tól

Elő­ször egy fi­a­tal fiú, majd egy fi­a­tal nő vált majd­nem erő­szak ál­do­za­tává Győr­ben. A srá­cot három mez­te­len férfi ker­gette, míg a nőt egy férfi akarta meg­erő­sza­kolni. A vizek vá­ro­sá­ban ag­gód­nak az em­be­rek a so­ro­za­tos bűn­ügyek miatt.

Először egy fiatal fiú, majd egy fiatal nő vált majdnem erőszak áldozatává Győrben. A tini edzésről tartott hazafelé február 7-én szerdán, amikor három meztelen férfi megkergette a Bem téren. A kissrác sokkos állapotban, halálra rémülten ért haza. Szülei feljelentést tettek, a rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek, s büntetőeljárás keretében vizsgálják, mi történt, keresik az elkövetőket.

Mindössze három nappal később, ugyancsak Győrben, az egyik szórakozóhelytől nem messze letepert egy férfi egy fiatal nőt. A megtámadott kiabálni kezdett, amit meghallottak a közelben intézkedő rendőrök. Megjelenésükre

EZEKET OLVASTAD MÁR?
a támadó menekülésbe kezdett, de elkapták, és előállították a rendőrkapitányságon.

Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy a két támadás között lenne összefüggés, ám a mód felveti annak a lehetőségét, hogy mindkettőt kábítószer hatása alatt követték el. Elképzelhető, hogy egy új dizájnerdrog került forgalomba a városban, ahol szintén a múlt héten, csütörtökön az E.ON igazgatóhelyettesét késelte meg egy munkatársa, majd, kizuhanva az ablakon, maga is meghalt.  „Győrben minden napra jut egy bűncselekmény?” – teszi fel a jogos kérdést egy kommentelő.