INSIDER

Remek le­he­tő­sé­ge­ket kínál a Jegy­mes­ter

Adat­biz­ton­ság, egy­szerű fel­hasz­náló fe­lü­let, és húsz éves ta­pasz­ta­lat. Egye­bek mel­lett ezt kí­nálja a Jegy­mes­ter az on­line jegy­vá­sár­lók­nak. A cég most újabb mér­földkő előtt áll.
  • Szerző: Ripost

A Jegymester Kft. évente közel 10 millió jegyet kezel a rendszerén keresztül. A tavalyi év kiemelkedően sikeres volt, ugyanis a cég majdnem 30 százalékkal növelte árbevételét az előző évhez képest, a vásárlások száma 21 százalékkal, az eladott jegyek száma 13 százalékkal nőtt, és 20 százalékkal több partnere lett. 

A társaság saját fejlesztésű jegyértékesítő platformja rendkívül magas adatbiztonságot garantál. A biztonságon és átláthatóságon túl azonban a felhasználók egyértelmű visszajelzése, az emelkedő vásárlói regisztráció és a növekvő relatív jegyeladás a legfontosabb szempont a cég számára.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Jegymester többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkelap. Az alapkezelő befektetésének célja, hogy a Jegymester hazai sikerét és tapasztalatát a nemzetközi piacokon is a leghatékonyabban ki tudja használni a társaság - írják közleményükben.

Az alapkezelő befektetése óta eltelt alig fél év alatt kidolgozták a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat. Az elmúlt időszakban a társaság belső folyamatainak optimalizálására, és a magyarországi működés megerősítésére koncentrált, ez elengedhetetlen a növekedéshez. Ennek sikerét igazolják a már említett tavalyi üzleti adatok.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., a Jegymester többségi tulajdonosa jelenleg öt alapot kezel közel 28 milliárd forint jegyzett tőke összértékben. Ezek közül kettő az EU Jeremie programja alapján indított kockázatitőke-alap, míg a másik kettő 2016-ban indított magántőkealap. Ezek az érettebb szakaszban lévő vállalkozásokra, vagy kiemelkedő növekedési potenciállal rendelkező magyar vonatkozású társaságokra koncentrálnak. Az alapkezelő által 2018-ban indított GBP I Magántőkealap tisztán magánbefektetői forrásokból létrehozott tőkealap, amely célja olyan magyar és külföldi vállalkozások segítése, amelyek további növekedésükhöz tőkét és tudást keresnek.

A Jegymester 6 évvel ezelőtt kezdte el a külföldi terjeszkedést, ennek első lépése volt a romániai leányvállalatok indítása. Most újabb mérföldkő előtt áll a cég, egy nemzetközi együttműködés keretében és az Exim Növekedési Magántőkelap közreműködésével megkezdődött a további piacokra való belépés előkészítése.

Eközben a címlapon
A Jegymester töretlenül fejlődött az elmúlt húsz évben, végig a saját útját járta, folyamatosan fejlesztettük a rendszereinket, továbbá törekedtünk az átlátható és tervezhető működésre. Az eredmények is azt igazolják megérte a transzparencia, a magyarországi terjeszkedés mellett a nemzetközi tevékenységünk újabb piacokon indulhat meg

- értékelte az eredményeket Papp Gábor, a Jegymester ügyvezetője.