RIPOSTER

Ré­m­álom a ra­va­ta­lo­zó­ban: Más fe­küdt a ko­por­só­ban, de ez még semmi...

Össze­cse­rél­ték a ha­lot­ta­kat a kór­ház­ban, ezért a te­me­tés előtt a ra­va­ta­lo­zó­ban nem az 57 éves ko­rá­ban el­hunyt asszony fe­küdt a ko­por­só­ban.
  • Szerző: RIPOST

Csak a véletlennek, illetve az elhunyt családjának köszönhető, hogy felfedezte a semmivel sem magyarázható kegyeletsértést a ravatalozóbanírja a Kurir. A történtek után nem tud megnyugodni a Pozsega közeli faluban élő Slavisa Jovanovic, akinek édesanyja február 12-én elhunyt a pozsegai kórházban.

ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ

"A kápolnában azt mondták nekem, hogy anyám maradványai vannak a koporsóban, míg a másik koporsóban egy idősebb férfi fekszik. Amikor felemeltem a koporsó fedelét, majdnem elájultam – nem az édesanyám feküdt benne, hanem egy idősebb asszony. A temetkezési vállalkozó arról győzködött, hogy a halottas ládában bizony édesanyám van, csak az arca megváltozott az elmúlt két nap alatt. Azonban észrevettem, hogy az állítólagos édesanyám egy férfi (!) öltönybe van öltözve. Mint kiderült, a mellette lévő elhunyt öregember ruháiba öltöztették az elhunyt nőt“

EZT OLVASTAD MÁR?

– mondta a belgrádi lapnak a gyászoló fiatal.

Mivel a temetkezési vállalkozó tovább ragaszkodott ahhoz, hogy Slavisa édesanyja fekszik a koporsóban, a férfi kihívta a rendőrséget.Kijött az orvosnő is, aki két nappal korábban megállapította Radmila  Jovanovic halálának tényét, majd megerősítette Slavisa Jovanovic állításait, miszerint valóban egy másik nő maradványai vannak a koporsóban.