FÜLES

Ré­kasi nél­kül foly­ta­tód­hat a Ba­rá­tok közt! A pro­du­cer ta­nács­ta­lan!

Ré­kasi Ká­roly a na­pok­ban újabb mű­té­ten esett át, és úgy tűnik, hogy hosszabb lá­ba­do­zásra lesz szük­sége, mint ter­vezte. Kol­lé­gái fél­tik, el­til­tot­ták a szín­pad­tól, a Ba­rá­tok közt pro­du­cere pedig már a le­het­sé­ges al­ter­na­tí­vák­ról gon­dol­ko­dik.

Rákasi Károly újra az egészségével játszik. Bár orvosai nyugalomra intik, ő már hétfőn munkába szeretne állni. Kollégái és főnökei tudják, hogy milyen csökönyös és önfejű, ezért összefogtak a gyógyulása érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színészt újra műteni kellett, mert lábában elmozdultak a csavarok, a csont pedig nem forrt össze rendesen. A Barátok közt sztárja szerencsére jól van, már otthon lábadozik, de a teljes gyógyulás még hónapokig eltarthat. Rékasi azonban ismét a tűzzel játszik, már hétfőn színpadra szeretne állni, és esze ágában sincs pihentetni a sorozat forgatását.

Főnökei védik az egészségét!

A József Attila Színház és a Barátok közt sorozat vezetése hivatalosan is elismerte: nem gyógyul megfelelően a színész lába - írja a Story.

"A színház vezetősége, minden tagja és dolgozója egy emberként áll Rékasi Károly mögött, felépüléséhez minden támogatást megad, és bízik benne, hogy a kollégák, a barátok és a közönség legnagyobb örömére hamarosan visszatér színpadra" - nyilatkozta Nemcsák Károly, a teátrum direktora. Szerinte az a legfontosabb, hogy a színész meggyógyuljon, így előreláthatólag ebben az évadban már nem számol vele.

Rékasi Károly állapota váratlan helyzet elé állította a Barátok közt rendezőit is.Rozgonyi Ádám, a sorozat producere szerint minden energiájukkal és kreativitásukkal azon dolgoznak, hogy megoldást találjanak. Egyelőre még nem született végleges döntés a lehetséges alternatívákról.