HŰHA

El­tűnt Ré­kasi Ká­roly őrült zak­la­tója!

A za­vart el­méjű nő éve­ken ke­resz­tül va­dá­szott híres szí­né­szekre.

Szőrén-szálán eltűnt Rékasi Károly mentális problémákkal küzdő zaklatója. Jóllehet, a színész számára ez megnyugvásra adhatna okot, de a nő ellen épp bírósági eljárás folyik, mivel Rékasi mellett egy másik színészt, Peller Károlyt sem hagyta békén.

A különös nő két éve többször megjelent Peller házánál, ahol a szomszédoknak a színész feleségének adta ki magát, sőt, egyszer a kertben bukkantak rá. De ha mindez nem volna elég, volt, hogy Peller munkahelyét is feljelentette, mert szerinte a férfit halálra dolgoztatták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és valaki rám köszönt. Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem, amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az. (...) Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra" - mondta el a Blikknek Peller Károly, akinek kellemetlen, hogy potyára kell bíróságra járnia.

A Blikk jogi szakértője, dr. Kamarás Péter a lapnak elmondta, hogy hasonló esetben rendőri elővezetéssel, mi több, elfogatóparanccsal citálhatják bíróság elé a vádlottat, aki akár kétéves szabadságvesztést kaphat a zaklatásért.