SZTÁRDZSÚSZ

Sok­koló val­lo­más: ezért fon­tol­gatta az ön­gyil­kos­sá­got Ré­kasi Ká­roly

A nép­szerű szí­nész nem ta­gadja, véget akart vetni az éle­té­nek.
  • Szerző: bdf

Rékasi Károly  brutálisan földbe döngölte három évvel ezelőtti motorbalesete.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A klinikai halál állapotába kerül, összesen kilenc műtéten esett át, de így is maradandó egészségkárosodást szenvedett.Az állapotával járó kiszolgáltatottságot eleinte rettentően nehezen viselte. Szörnyű, ami megfordult a fejében...

Három évvel ezelőtt volt egy időszak, amikor eljutottam arra a pontra, hogy én így nem akarok élni, és meg is terveztem, hogyan hagyhatom el a földi létet. Akkoriban nagyon kilátástalannak láttam a jövőmet

– árulta el a Meglepetés magazinnak.

A színésznek végül sikerült kimásznia a gödörből, de ehhez sok támogatásra volt szüksége: egy életmód-tanácsadó révén újra megtalálta önmagát, és Gerda is sokat segített a felépülésében. Megtanulta, hogy ne rágódjon feleslegesen dolgokon, és azt is, hogyan kell örülni az élet apró örömeinek. Bár Károly gondolkodásmódja és életszemlélete pozitív irányba változott, múltja még mindig kísérti.

Az egyik lábamra sántítok, mert nem egyforma hosszú a kettő.

"Az emberek ezt észreveszik, és általában nincs bennük annyi empátia, hogy ne szembesítsenek vele. Ilyen-olyan formában megjegyzik, hogy látják, még mindig nincs minden a legnagyobb rendben velem. Már régen szakítottam volna a múlttal, de a külvilág nem engedi.”

A színészre még vár néhány műtét a balesete miatt, de ezeket későbbre tolták, így most végre ismét a karrierjére koncentrálhat.