LOVE

Ha­tal­mas vál­to­zás állt be Ré­kasi Ká­roly és Pi­kali Gerda kap­cso­la­tá­ban!

A szí­nész­pá­ros élete két év után vissza­tér a ren­des ke­rék­vá­gásba, újra együtt dol­goz­nak.

Két év után visszatér a színpadra Rékasi Károly, ennek pedig a nézőknél is jobban kedvese, Pikali Gerda örül.

A színész két év után tér vissza véglegesen a József Attila Színház színpadára a már korábban bemutatott, ám Rékasi állapota miatt csak egyszer játszott Boldogság című darabban, illetve a Vágyrajárók című előadásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Gerda úgy érzi, a sok viszontagság után végre újra lenyugodtak körülöttük a kedélyek, ráadásul a gyógyulás után maximálisan a szerelmükre tudnak koncentrálni.

"Nagyon jó formában van Károly, a héten már elkezdtünk próbálni. Már alig várta, hogy visszatérjen, én meg hogy újra együtt dolgozzunk. Most újra fel kell vennünk a tempót, hiszen próbálunk, játszunk, forgatunk és éjszaka együtt tanuljuk a szöveget. Ez azonban rettenetesen inspirál és elfeledteti velem a fáradtságot.

Három éve nem voltam nagyobb pihenésen, nyáron is csak hosszú hétvégéink voltak a gyerekeimmel vagy Károllyal.

Az viszont, hogy végre vissza tud térni és gyakorlatilag újra tudjuk kezdeni az életünket, mindenért kárpótol. Nehéz volt mindkettőnknek ez a két év, sokat kellett küzdenünk. Én minden karácsonykor türelmet kértem a Jóistentől, voltak pillanatok, amikor szükség is volt rá. A szerelmünk viszont erősebb volt mindennél, és sikeresen átvészeltük ezt a hosszú és nehéz időszakot. Mindig is éreztem, hogy ő az, akit kerestem, igazi gentleman, ez manapság már sajnos kihalóban van" - áradozott kedveséről a színésznő a Lokálnak.