FÜLES

Ré­kasi Ká­roly őszin­tén val­lott ag­gasztó anyagi hely­ze­té­ről!

Drasz­ti­ku­san csök­kent a nép­szerű szí­nész jö­ve­delme, mivel sú­lyos mo­tor­bal­esete után hó­na­pokra ki­esett a szín­házi kör­for­gás­ból. A rommá tört lábú szí­nészt rá­adá­sul több mint fél évvel bal­esete után is kínzó fáj­da­lom gyötri. Van, hogy moz­dulni sem tud!
  • Szerző: Doris

Nem kíméli a sors Rékasi Károlyt, aki hiába épült fel rekordsebességgel súlyos motorbalesetéből, hónapokig képtelen volt dolgozni. Így aztán a tavalyi év utolsó két hónapjában drasztikusan csökkent a fizetése.

Nem csoda, hogy teljesen elképedt, amikor megtudta, mennyit keresett az utóbbi időben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A rommá tört lábammal ér­telemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hó­napjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor."

- vallotta a Borsnak a Barátok közt sztárja, aki már annak is örült, amikor nemrég némi jogdíj hullott az ölébe.

"Vacak helyzet, hogy így alakult, azért, mert egy autós nem a kel­lő figyelemmel vezetett"

- tette hozzá megtörten.

Rékasit anyagi gondjai mellett ráadásul visszatérő fájdalmak is gyötrik. Néhány napja annyira beállt a lába, hogy alig bírt megmozdulni, ám a színházi próbát pokoli fájdalmak közt, összeszorított fogakkal is végigcsinálta. Január végén ugyanis két premier vár rá a József Attila Színházban.

Eközben a címlapon
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A nehézségek ellenére persze tudja, hogy hatalmas ajándékot kapott az élettől, hogy túlélte a komoly balesetet. Az pedig külön öröm számára, hogy kedvese, Pikali Gerda exférje az utóbbi időben lenyugodott, és már nem zaklatja a családot. Így nyugodt környezetben tud felkészülni a rá váró kihívásokra.

"Hála a jó istennek, a volt férj most éppen nem zúdít több ostobaságot ránk, legalábbis ezt tapasztalom, és nagyon remélem, így is marad."

- fogalmazott Rékasi.