HŰHA

Ré­kasi Ká­roly nem hitte, hogy ez meg­tör­tén­het! De igen!

Ré­kasi Ká­roly már túl van a ki­len­ce­dik mű­té­ten, és sosem hitte, hogy va­laha még ép lehet a lába. Most úgy tűnik, többé nem kell ag­gód­nia.
  • Szerző: Z.B.

A színész kálváriája már 2 éve tart, és úgy tűnik, lassan a végéhez ér. Bár nem hitte, hogy újra teljesen ép lehet a lába, és nagyon sokáig attól rettegett, hogy amputálni is kell, most végre látszik a fény az alagút végén. Átesett a kilencedik műtéten, és bár még vár rá néhány megpróbáltatás, nagyon boldog, hogy kivették a combját tartó hatalmas fémet és több tucatnyi csavart.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A kilencedik műtétnél már meg sem kérdeztem, hány óráig tart, csak az a fontos, hogy sikerült. ... Eleinte látni sem akartam a vasat, ami a nyomorúságomra emlékeztet, aztán meggondoltam magam, és mégis elkértem. Ha ránézek, az jut eszembe, nincs többé esélye az életveszélyes baktériumnak, hogy megtelepedjen bennem, és rombolja a szervezetemet, immunrendszeremet. Nem kell többet rettegnem, hogy levágják a lábam, pedig ez is benne volt a pakliban " - mondta a Storynak Rékasi.

A színész azt is elmesélte, hogy a baleset után, mikor felébredt a kómából, a szívrohamot hozta a családjára. Nem emlékezett párjára, Gerdára, és a sok éve elhunyt édesapját hívogatta.

"Attól egyenesen megijedtek: annak ellenére, hogy sohasem tanultam, hosszan és összefüggően beszéltem latinul. Rettenetes lehetett Gerdának és anyukámnak is átélni mindezt. Amikor egy kisgyerek megteszi az első lépést, a család boldogan újságolja. No, nálam ötven felett ugyanilyen öröm volt ez " - mesélte Rékasi.