HŰHA

Akár 40 mil­liós kár­té­rí­tést is kap­hat Ré­kasi Ká­roly!

A szí­nész­nek fáj, hogy csak most kért tőle bo­csá­na­tot az őt el­gá­zoló sofőr, de busás összegre szá­mít­hat.
  • Szerző: Buster

Akár 40 millió forint kártérítést is kaphat motorbalesete után Rékasi Károly! A színész 2015 nyarán motorjával ütközött egy autóval, több csontja is eltört, az egyik lába pedig négy centivel rövidebb lett. 28 hónapig nem tudott dolgozni.

Az autó sofőrjét, R. Miklóst maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolja a bíróság, ám még mindig nem tisztázott, hogy ki hibázott Rékasi Károly balesetében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Ha bebizonyosodik, hogy Rékasi a vétlen, óriási kártérítésre tarthat igényt. A színész havonta nagyjából 800 ezer forintot kereshetett tévés munkáival, színházi szerepeivel pedig legalább 1 milliót bukhatott. És a 2 millió forintos motorja is totálkáros lett. Ezen felül igényt tarthat sérelemdíjra a lelki és fizikai megpróbáltatások miatt. Az így perelhető összeg elérheti a 40 milliós összeget is.

Fotó: Szabolcs László

A szerdai tárgyalás ennek tükrében nem volt indulatoktól mentes. Rékasi idegesen érkezett a bíróságra kedvesével, Pikali Gerdával.

Senkivel nem akart beszélni. Bicegve lépett be a tárgyalóterembe. Vehemensen védte az igazát. Károly akkor lett igazán mérges, amikor a vádlott azt állította: azért húzódott el ennyire a felépülése, mert Rékasit a karambol után újabb baleset érte, leesett a lóról.

Hogy mit reagált a vádakra Rékasi, és mit mondott a színész ügyvédje, megtudhatod a csütörtöki napilapból!

Eközben a címlapon