NAPI UFÓ

UFO-ron­csot mo­sott parta a víz Dél-Ka­ro­li­ná­ban

Ti­tok­za­tos dol­got ve­tett ki a víz Dél-Ka­ro­li­ná­ban Se­ab­rook-szi­ge­tén. Ilyet még az öreg hely­bé­liek sem lát­tak, de senki más sem. Más­napra vá­rat­la­nul nyoma ve­szett a fur­csa tárgy­nak.

A helybéliek 2018. október 4-én megrökönyödve vették észre, hogy a parton egy hatalmas, embermagasságú roncsdarab hever. Úgy festett, mintha egy nagyobb szerkezet része lett volna. A fémes, gyűrűs belső szerkezetet valamiféle habszerű anyagból készült vastag réteg fogta közre. Ennek a könnyű habkő rétegnek köszönhető, hogy a jókora roncsdarab nem az óceán mélyén végezte. A helyi állatvédő szervezet le is fényképezte és megosztotta a felfedezést a közösségi médiában.

A videót és a további fotókat a rejtélyes tárgyról ITT nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amint kikerült a kép és a hír a netre, a különös roncsot órákon belül elszállították, anélkül, hogy a felmerült kérdéseket megválaszolták volna. A tárgy jelenlegi helye ismeretlen, ami természetesen spekulációkhoz vezetett. Több ezer poszt érkezett a tárgy fotójára válaszul, ezekben sokat azt feszegetik, hogy talán földönkívüli eredetű tárgyról lehet szó, ez megmagyarázná a sietséget, ahogyan eltűntették. Felmerült az is, hogy esetleg űrszemét, hőpajzs egy része, de akár egy óriás óceáni bólya maradványai is lehetnek.

Tény, hogy az a több ezer ember, aki megnézte a képet, még nem látott ilyesmit. Te mit gondolsz róla?