INSIDER

Rej­té­lyes kö­rül­mé­nyek kö­zött ve­szett nyoma ennek az idős­nek és fi­a­tal­nak

El­tűnt egy idős asszony Bu­da­pest VIII. ke­rü­le­té­ből, aki már napok óta nem ad élet­je­let ma­gá­ról. De nem csak érte ag­gód­nak, egy 17 éves lány­ról sem tud­nak sem­mit egy győri be­fo­ga­dó­ott­hon­ban.
  • Szerző: Ripost

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 96 éves Vakarcs Gyulánét. Az idős asszony a VIII. kerületi tartózkodási helyéről tűnt el január 28-án, ismeretlen helyre távozott, azóta pedig életjelet nem adott magáról.

Az asszony 160 centiméter magas, rövid, ősz haja van és barna szeme. Eltűnésekor fekete csizmát, sötétkék sálat, fekete dzsekit és fekete sapkát viselt- írja a Police.hu.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Közben még mindig keresik azt a 17 éves lányt, aki december 21-én egy győri befogadó otthonból tűnt el rejtélyes körülmények között. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik és életjelet sem ad magáról. Károlyi Anasztáziát a soproni rendőrség keresi.

A józsefvárosi és a soproni rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Vakarcs Gyulánét vagy Károlyi Anasztáziát felismeri, vagy eltűnésükkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Eközben a címlapon