RIPOSTER

Rej­té­lyes holt­tes­te­ket ástak ki a föld­ből Du­na­szer­da­hely mel­lett

A két ál­do­zat szo­ros össze­füg­gés­ben van az egy­kor Sátor Lajos köré szer­ve­ződő csal­ló­közi maffi­á­val, egy­előre nem tudni, kiket öltek meg.
  • Szerző: RIPOST

Két ismeretlen holttestet ástak ki a földből a szlovák nyomozók Dunaszerdahely mellett a napokban. A szlovákiai forrásokból úgy értesült, hogy az ásatás szoros összefüggésben van az egykor Sátor Lajos köré szerveződő bűnszervezettel, tagjai ellen jelenleg is folyó maffiaperrel.

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint az egyik vádlott - aki beismerte az ellene felhozott vádakat - a vádiratban nem szereplő gyilkosságokkal kapcsolatban is beismerő vallomást tett.

EZT OLVASTAD MÁR?

A Parameter szerint tette ezt annak reményében, hogy a későbbiekben várható ítélethozatalkor a bíróság méltányolja majd, hogy más gyilkosságok felderítésében is együttműködik a nyomozóhatósággal.

Mivel az említett vádlott a maffia áldozatainak likvidálásában jelentős szerepet vállalt, tudta, hol vannak elásva a holttestek, és ő volt az, aki a szóban forgó helyszínre vezette a szlovák nyomozókat. A szlovák rendőrség a vizsgálat érdekeire hivatkozva nem árult el további részleteket az üggyel kapcsolatban, annyit viszont megerősítettek, hogy folyamatban van az áldozatok azonosítása.