OLDALVONAL

Régi is­me­rős! Ő se­gí­tette riói győ­ze­lem­hez Szil­ágyi Áront

A fo­ci­pá­lyák után most a pást mel­lett tűnt fel. Vas­ta­gon benne van a keze az olim­piai arany­ban.
  • Szerző: vav

Bravúros vívással védte meg olimpiai bajnoki címét Szilágyi Áron, pedig nem csak az ellenfeleivel kellett megküzdenie. Óriási szerepe volt a sikerben a fizikai felkészültségének is, hiszen a negyeddöntő előtt például csak perceket kapott arra, hogy kifújja magát az előző győzelme után.

Szilágyi mellett edzője, Decsi András (balra) és Bodnár József (Fotó: Facebook)
Szilágyi mellett edzője, Decsi András (balra) és Bodnár József (Fotó: Facebook)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A döntő előtti nyilatkozatában kardozónk kiemelte: a regenerálódásához elengedhetetlen a masszőrje munkája. Szenzációs győzelme utáni posztjában is megköszönte stábja segítségét:

"Áldott vagyok, mert egy pillanatigsem voltam, vagyok egyedül, fantasztikus emberek vesznek körül és segítenek a mindennapokban, hogy újra és újra elérhessem és megvalósíthassam álmaimat!"

- írta Szilágyi, aki a családtagjai után, a munkáját segítő szakemberek között is megemlítette Bodnár József masszőrt. Az átlag sportrajongó számára máshonnan lehet ismerős, aki nem más, mint a Fradi korábbi legendás gyúrója, megannyi sportolónk és hírességünk jótevője.

Az utolsó kezeléssel holnapra időzítjük a bombát, nagyot fog robbanni! Az egész világ látni/hallani fogja! Közzétette: József Bodnár – 2016. augusztus 9.

Az önmagát hivatásos Barca- és FTC-szurkolónak valló "Szakáll" szakállának már nyoma sincs, de a lelkesedése és a szakértelme a régi. A hajdani 9-szeres bajnok kerékpárversenyző 1962 óta tagja a Fradinak, évtizedek óta kezeli a sportolók nyűgeit, fájdalmait. Többek között a zöld-fehérek 1995-ös BL-szereplésekor is ő volt a gyúró.