RIPOSTER

Re­for­má­tus is­ko­lát ver­tek át a szci­en­to­ló­gu­sok! Be­fér­kőz­tek a kis­is­ko­lá­sok közé!

Még min­dig akad olyan is­kola, ahová si­ke­rül be­jut­niuk, nem adják fel a szci­en­to­ló­gu­sok! A na­pok­ban több tucat is­ko­lá­ban is ra­vasz módon té­rí­teni akar­nak..

A cikkének megjelenése után, amiben bebizonyítottuk, hogy a Drogmentes Világért Alapítvány valójában a szcientológusok fedőszerve, újra kisiskolásokat környékezett meg Tom Cruise rossz hírű "egyháza". Méghozzá a református egyház egyik iskolájába sikerült beférkőzniük Szentmártonkátán!

Amikor rákérdeztünk erre, kiderült, hogy az egyházi iskola vezetőinek fogalmuk sem volt arról, hogy kiket engedtek közel a gyerekekhez!

EZT OLVASTAD MÁR?

Az intézményvezető-helyettes először feszülten visszakérdezett:

"Miért engedtem volna be őket?"

Csak a neki átadott  prospektusok, bizonyítékok gondos átlapozása után döbbent rá a valóságra.Bevallotta, hogy nem először jártak a református iskolában a szcientológusok, Drogmaratonnak álcázva magukat.

Aztán már csak azt kérdezte, hogy miért nincs országos felvilágosító kampány, miért nem értesítik az iskolákat a veszélyről?

Eközben a címlapon

Nem adják fel, több tucat iskolába akarnak bejutni napokon belül!

Árulkodó honlapjuk szerint csak ezen a héten több tucat újabb iskolában akarják álcázott módon megkezdeni a szcientológiai térítést.

Ha sikert érnek el, nyomban eldicsekednek vele, már csak azért is, mert a információi szerint az amerikai szcientológiai központból nagy nyomás nehezedik rájuk, hogy minél több fiatalt sikerüljön beszervezniük.

Döbbenetes látvány a szcientológusok honlapján a szentmártonkátai református iskolások "skalpja". Még a gyerekek arcát sem takarják ki, személyiségi jogokat sértve használják fel őket a propagandára... (Mi tettük őket felismerhetetlenné...) Vajon mit szól mindehhez a református egyház, és azok a szülők, akik egy református iskolába íratták be gyerekeiket?

Miért csinálják?

Azért kell  látszólag nemes célok, Drogmaraton, drogellenes mozgalmak, stb., mögé bújniuk, mert a legtöbb embert riasztja a szcientológusok indokolt rossz híre. Tudománytalan, erőszakos módszereik, szektaszerű működésük sok országban még a nemzetbiztonsági jelentésekben is szerepel. Öngyilkosságba hajszolt, adósságcsapdába csalt emberek tragédiái szerepelnek tucatszámra ezekben a jelentésekben.

Módszerük egyszerű. Labilis, nemegyszer drogos embereknek kínálnak sok millióért "kiutat" tudománytalan módszereik révén, lényegében adósságcsapdába csalva őket.

A munkatársai rövidesen végighívják a szcientológusok által újonnan megcélzott iskolákat. Vajon megértették-e és komolyan veszik-e a KLIK néhány hete kiadott figyelmeztetését, vagy őket is becsapják, mint a szentmártonkátai református iskolát?