RIPOSTER

Csa­ládi tra­gé­dia, veje ölte meg az őr­bottyáni asszony sze­rel­mét

Aranka sze­rint a pár­já­val egyet­len ütés­sel vég­zett a veje, ám a csa­lád többi tagja erre egé­szen más­ként em­lé­ke­zik.
  • Szerző: ripost

Tragédiát okozott Őrbottyánban a családi gyűlölködés. Június másodikán Csányi Aranka elveszítette a férjét, a gyászoló asszonynak azonban férje jó ismerőse segített felejteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi hamar a nőhöz költözött, akivel intim kapcsolat alakult ki közöttük. Ezután jöttek a problémák két lányával, akik mindenáron rá akarták beszélni, hogy adja el a családi házat, neki pedig vesznek majd egy kisebbet.

"Nándit ismerte a férjem is, a halála után mondtam neki, hogy ne menjen albérletbe, költözzön ide, később szorosabb lett a kapcsolatunk, az élettársam lett" – mondta el a Borsnak Aranka, aki nem sejtette, hogy hat hétnél több idő nem jut nekik.

Két lánya ugyanis megelégelte, hogy egy idegen férfi lakik a házban, ami az övék is. Többször felszólították Nándort, hogy hagyja el az ingatlant, végül elvették a kulcsát is. Aranka szerint a lányok ebben az időszakban kipakolták a házat és elvittek mindent, ami mozdítható.

"Az egyik nap éppen feküdtünk a szobában, kicsapódott az ajtó, megjelent a lányom és a vejem egy nagy baseballütővel, én álltam közéjük, így nem bántotta Nándit" - fogalmazott az asszony. 

Ám, a tragédia végül bekövetkezett, nem lehetett ellene semmit tenni.

Eközben a címlapon

"A lányom és a vejem a ház előtt álltak lesben. Amint Nándi a házhoz ért, a vejem kiugrott a kocsiból és ököllel megütötte. Nándi szájából folyt a vér, hiába szólítgattam, nem tért magához. Másnap a kórházban halt meg" – mondja könnyezve a gyászoló asszony.

Aranka lánya ezzel szemben állítja, nem volt céljuk bántani a férfit, anyjukat csak meg akarták védeni egy férfitől, aki kihasználta volna az özvegyet.