OLDALVONAL

Bru­tá­lis ön­gyil­kos­ságra ké­szült a sport­le­genda fe­le­sége

Ray­mond van Bar­ne­veld fe­le­sége annyira ki­bo­rult, hogy csőre töl­tött pisz­tolyt nyo­mott a saját fe­jé­hez. A hol­land darts­já­té­kos egész­ségi ál­la­pota is sokat rom­lott.
  • Szerző: HBK

Jövőre abbahagyja a versenyzést Raymond van Barneveld, az ötszörös világbajnok holland dartsjátékos most őszintén vallott arról, hogy miért fejezi be a nyilak dobálását.

Van Barneveld úgy érzi, hogy csúnyán cserben hagyta a feleségét
Van Barneveld úgy érzi, hogy csúnyán cserben hagyta a feleségét

Az 51 éves legenda a sok utazás miatt rengeteg dologról lemaradt, feleségével is megromlott a kapcsolata. Ebből lett mostanra elege.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Idén nyáron kirabolták a házunkat, a feleségem egyedül volt otthon. Azóta állandó félelemben él, annyira kikészült, hogy júniusban csőre töltött pisztolyt nyomott a fejéhez. Cserben hagytam őt, nem voltam ott mellette, amikor a legnagyobb szüksége volt rám”mesélte Van Barneveld.

„Sok pénzt keresek, de nincs boldog életem. Idén nyáron négy jó barátom is elhunyt, de nem tudtam elbúcsúzni tőlük, mert éppen repülőn ültem, vagy a világ másik felén játszottam. Az unokáimat is ritkán látom, amibe beleszakad a szívem. Emellett a látásom is egyre inkább romlik, már kontaktlencsét kell hordanom” – árulta el a remek dartsos.