OLDALVONAL

Le­lőtte a ka­csát a ma­gyar vá­lo­ga­tott fo­cista

A sztár­csa­pat he­lyett Ame­ri­kába vá­gyik. Lé­giós csa­tá­runk tiszta vizet ön­tött a po­hárba a ter­ve­i­vel kap­cso­lat­ban.
  • Szerző: vav

Cáfolta a híreket, melyek szerint Katarból a Glasgow Rangershez követheti az edzőjét Németh Krisztián. Az Al-Garafánál légióskodó csatár az M4 Sport Sportreggeli című műsorában beszélt a terveiről és a magyar válogatott portugáliai vb-selejtezőjéről is.

Némo legkorábban nyáron távozhat Katarból
Némo legkorábban nyáron távozhat Katarból
Fotó: MTI
EZT OLVASTAD MÁR?

"Ezek általában csak szóbeszédek. Az edzőnk sem írt még alá Rangersbe (azaz Glasgow-ba, a Rangershöz - a szerk.), a másik történet pedig, hogy nekem van még itt egy éves szerződésem. Ki kéne vásárolni, úgyhogy

jelen pillanatban ez nem reális. Van egy kivásárlási áram, ami a nyártól elég alacsony lesz, szóval akkor már bármi előfordulhat.

Úgyhogy csak nyárig tervezek"

- mondta Némo, aki hangsúlyozta: szívesen szerződne Európába, de ha összejön, inkább visszatér Amerikába, mert megszerette az ottani ligát, a focit körülvevő közeget.

Az Eb-n elért 3-3 után újra meglepné Carvalhóékat
Az Eb-n elért 3-3 után újra meglepné Carvalhóékat
Fotó: MTI

A válogatott két hét múlva esedékes, lisszaboni meccsén Németh szerint esélyünk van meglepetést okozni:

"Mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de ez a csapat már bizonyította, hogy bravúrpontokra mindig készen áll. Reméljük, hogy minimum marad két pont különbség a két csapat között, vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani.

Eközben a címlapon

A vb-selejtezőcsoportot 4 forduló után Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak 9, a harmadik magyaroknak 7 pontjuk van.