SIKK

Ra­gyogj, akár a sztá­rok! Dögös, téli össze­ál­lí­tá­sok a leg­na­gyobb iko­nok­tól

Mi az iga­zán di­va­tos és szexi? Meg­mu­tat­juk, még­hozzá a leg­hí­re­sebb nevek tol­má­cso­lá­sá­ban.
címkék:

Tudjuk, hogy mennyire szexi télen egy miniszoknya, milyen nőies lehet egy jól eltalált sál is. De a tél persze ezen kívül is rengeteg lehetőséget ad arra, hogy a hidegtől is óvd magad, mégis divatos maradj. Körülnéztünk, vajon milyen szereléseket öltenek magukra a leghíresebbek. És bizony akad köztük több olyan is, amit érdemes koppintanunk.

1. Gigi Hadid

A topmodell ezzel az összeállításal a vagány és szexi kombináció egyik legjobb példája. Nagyon menő idén a műszőrből készült kabát, fénykorát éli a párducminta is. A szaggatott farmer pedig lazává és fiatalossá teszi az összhatást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Gwyneth Paltrow

A színésznő jóval visszafogottabb szettben mosolyog. Elegáns, klasszikus darabokat kombinált: bármilyen alkalomra tökéletes választás ez a megjelenés.

3. Blake Lively

A fiatal színésznő kabátja egyszerűen szuper. Laza, meleg, ötletes, a gallérja pedig egyenesen zseniális. Nem is kell agyon bonyolítani hozzá a többi darabot, bőven elég egy egyszerű, fekete nadrág és csizma.

4. Rihanna

Így válnak dögössé az alapvetően férfias darabok. Láthatod, hogy egy öltönyre emlékeztető összeállítást visel az énekesnő, és még a kabátja sem egy különösebben karcsúsított fazon, sőt. Az enyhén hullámos és kibontott haj, a hegyes orrú cipő, az elegáns táska mégis szépen kiegészíti ezeket a holmikat.

5. Jennifer Lopez

Talpig fehérben és szupernőiesen: ez talán az egyik legcsodásabb kombináció az összeállításban. A magasított derekú nadrág szépen kiemeli a homokóra alkatot, karcsúsítja a derekat, megnyújtja a lábakat. Hozzá az elegáns, de egyszerű fehér kabát már csak hab a tortán.

Eközben a címlapon

6. Kendall Jenner

Kim Kardashian topmodell húga ezen a képen meglepően hasonlít Sandra Bullockra, de nem ezért válogattuk be a menő, téli szerelések közé, hanem, mert nagyon egyszerű, de nagyon trendi az összeállítása. A kényelmes és sportos darabok attól igazán divatosak, hogy idén tarolni fog a bőrhatású nadrág és a túlméretezett pulóver is.

címkék: