SIKK

Rafi­nál­tan újult meg a leg­gings: Ezt biz­to­san imádni fogod

Egé­szen új és iz­gal­mas for­má­ban tér vissza ez a ké­nyel­mes darab. Ele­gáns, szexi és di­va­tos szet­te­ket mu­ta­tunk.
címkék:

Emlékszel még a kilencvenes évek leggings-divatjára? Ez az, ami most új köntösben tér vissza: a lábfejre akasztott cicanadrág. Igen, furcsán hangzik, de hidd el, jó választás! Meg is mutatjuk, mennyi mindent lehet kihozni belőle.

1. A nadrág és a leggings keresztezéseként született meg az új trend.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Pinterest

2. A leggings kényelmét ötvözi a nadrág fazonjával. Ha a lábszáradat nem érzed elég tökéletesnek, akkor szuper választás lesz ez a fazon!

Fotó: Pinterest

3. Az újdonság többek közt abban rejlik, hogy az új divat szerint a lábfej akasztóban végződő részét a cipőn kívül viseljük majd. Méghozzá magassarkúval.

Fotó: Pinterest

4. Egészen meghökkentő fazonokkal is találkozhatsz. Ez a darab például lényegében egy nadrágra emlékeztet. Pedig annál jóval kényelmesebb.

Fotó: Pinterest

5. Övvel és blúzzal kombinálva kimondottan elegáns darabként is viselheted.

Eközben a címlapon
Fotó: Pinterest

6. A kifutókon is több szuper ötletet találhatunk egy-egy szettre. Persze sok közülük igencsak elrugaszkodik a hétköznap is viselhető összeállításoktól. De ezt például bármikor viselnénk.

Fotó: Pinterest

7. Még farmer anyaggal is remekül mutat. Persze ez a farmer jóval elasztikusabb, mint a sima, nadrágként viselt társai. Ugyanakkor úgy követi a lábad vonalát, hogy elrejti az apróbb hibákat.

Fotó: Pinterest

8. A dögösségről sem kell viszont lemondanod, ha bejönnek a szűk és testhez álló ruhák. Íme egy ötlet arra, hogyan válj benne igazi csábítóvá.

Fotó: Pinterest
címkék: