HŰHA

Nem hiszed el, kivel bújt ágyba Radics Gigi

Be­te­gen ér­ke­zett meg az Álom­utazó me­se­mu­si­cal klip­for­ga­tá­sára Varga Vik­tor.

A decemberben bemutatásra kerülő szuperprodukcióban Radics Gigivel énekli azt a dalt, amihez a felvételeket késztették, így együtt is szerepelnek. Nem is akárhol, egy baldachinos franciaágyban, pihe-puha párnák közt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy hete fekszem otthon betegen, ugyanis egy esztergomi koncertünkre motorral mentem és azzal is jöttem haza az éjszakai hidegben - mesélte Varga Viktor. – Szerencsére az énekhangomon ez nem érződik, így mertem elvállalni a klipforgatást.”

Radics Gigi is nagyon várja a darab bemutatóját és élvezte Viktorral a munkát. A klip egyébként több napon át, a város számos pontján forog. A történet szerint Gigi és Viktor álmai kelnek életre az Álomutazó szereplőivel, egyebek mellett Stohl Andrással, Zsédenyi Adriennel, Szabó Győzővel, Ábel Anitával, Falusi Mariannal és a többi sztárszereplővel, akik hétköznapi szerepükben jelennek majd meg autóban, parkban, színházi backstage-ben vagy akár a smink szobában.

„A darab egy olyan világban játszódik, ahol az idő maximális kihasználása következtében nem marad hely az álomvilágnak – mondta az énekesnő. - Persze mindenünket odaadnánk mi is egy másodpercnyi álomért teszi hozzá, és azt is elárulta, hogy legszebb álmaiban Beyoncéval énekel együtt.