SHOWBIZ

Ra­dics Gigi mer ál­modni: tíz éven belül Grammy-díjat sze­retne!

A gyö­nyörű éne­kesnő a Slá­ger TV Hí­r­adó­já­nak adott in­ter­jú­já­ból ki­de­rült, na­gyon jól érzi magát a bő­ré­ben, mi­köz­ben tel­jes ere­jé­vel a ze­nére kon­cent­rál. Két fris­sen le­for­ga­tott klipje után sem las­sít, és mer na­gyot ál­modni: tíz éven belül szí­ve­sen gaz­da­godna pár Grammy-díj­jal!
  • Szerző: ripost

Radics Gigi az interjú során elmondta, hogy mostantól újra a zenének és a közönségének él, amit mi sem mutat jobban, minthogy legújabb, áprilisban megjelent Go még csak a kezdet.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

A dalhoz Amerikában forgatott klipet, amely hatalmas kaland volt az énekesnő számára.

„A testvéremmel első alkalommal utaztunk kettesben a forgatáshoz, és mindössze egyetlen nap alatt vettük fel a Got és még egy másik, ezzel szöges ellentétben álló, bulizós dalhoz tartozó klipet. Elképesztő nap volt, és nagyon hálás voltam a stábnak a profizmusért, és hogy mindent megtettek, hogy a lehető legjobban érezzem magam. Az eredményen ez látszik is: ez lett az eddigi legőszintébb dalom, ez áll a legközelebb a szívemhez, és zeneileg is ezt érzem leginkább hozzám passzolónak” – mesélte Gigi a Sláger TV Híradóban.

A Go az erős kapcsolatokról szól, az érzésről, amikor képtelenek vagyunk elengedni embereket, mert vakon, rózsaszín ködben élünk. Az én életemben is volt ilyen szakasz, ezt mutatjuk be a zenében.”

Gigi ugyanakkor tisztában van vele, hogy mennyi munka vár rá, és bátran néz elébe.

„Mostanra tudom, azzal, hogy az egész életemet a színpadon töltöm, nagy felelősség is jár. Éppen ezért törekszem arra, hogy a dalaimban olyan üzeneteket adjak át, ami fontos az embereknek. Erre teszem fel az életemet, és remélem, hogy akik eddig szerettek, ezután is szeretni fognak.”

Eközben a címlapon

Az énekesnő emellett mesélt az álmairól is: mikor Bencze Attila, a Híradó műsorvezetője megkérdezte, hogyan látja magát tíz év múlva, ő elmondta:

Még hosszú az út, nagyon sok célom van, amit a közeljövőben akarok megvalósítani. De azt is pontosan tudom, hogy ezek hiába lesznek meg, mert mindig új célokat tűzök ki.

Szeretném, hogy mikor tíz év múlva beszélünk, már pár Grammy-díjjal gazdagabb legyek.

Az interjú végén Gigi széles mosollyal elmondta, nagyon jól érzi magát a bőrében, most a legboldogabb!