NÍNÓ

Rab­kór­házba vi­he­tik a bé­kás­me­gyeri óvónő gyil­ko­sát

Bár úgy tud­juk nem is­merte be a tet­tét, mégis le­tar­tóz­tat­ták azt a férfit, aki a gyanú sze­rint meg­ölte az óvó­nőt Bé­kás­me­gye­ren.
  • Szerző: Ripost

Kórházi ágya felett mondta ki a bíróság az ítéletet a 67 éves L. József ügyében. Az ítéletet, miszerint letartóztatják, mert a gyanú szerint meggyilkolta a köztiszteletben álló óvónőt, A. Hajnalkát Békásmegyeren.Úgy tudjuk, a férfi nem ismerte be a tettét. Ha az orvosok úgy határoznak, rabkórházba is szállíthatják a férfit.

Fotó: MTI

Ahogyan azt a megírta, L. József hidegvérrel, bosszúból többször is mellkason lőtte az 56 éves óvónőt. A családtagok beszámolói szerint, a férfi azért támadta meg a munkába igyekező nőt, mert lánya Hajnalkáékhoz költözött, amit ő nem tudott elfogadni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi lánya, Júlia a -nak elmesélte, hogy József tudatosan készülhetett a gyilkosságra, kifigyelhette a nőt és cselekedett.Információink szerint a gyilkosság után néhány utcára megtalálták az autójában ülve, öngyilkosságot kísérelt meg. Úgy tudni, azóta is kórházban van, ahol kezelésekre szorul. A rendőrség kérdéseinkre elmondta: a férfit a nyomozóhatóság kihallgatta és előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúját ismertették vele.