SHOWBIZ

Vi­gasz­tal­ha­tat­lan Pum­ped Gabo, min­den re­mé­nye oda­lett!

A Nagy Duett idei éva­dá­nak első ki­esői csa­ló­dot­tan tá­voz­tak a TV2 mű­so­rá­ból, még foly­tat­ták volna a já­té­kot.

Csalódottan búcsúzott A Nagy Duett vasárnap esti adásából Marcellina és partnere, Pumped Gabo. A TV2 sikerműsorának egyik legmeghökkentőbb párosa elsőként esett ki a versenyből, azóta pedig azt találgatják, mi lehetett az oka ennek. Pumped Gabo megkönnyezte az esetet, mivel nagyon bízott benne, hogy hetekig szerepelhet a műsorban.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Partnere, Marcellina sem örült a végeredménynek.

"Tudtam, hogy az én közönségem nincs nagyon otthon az okostelefonok világában, ellentétben Gabóéval, akiknek a szavazataiban nagyon bíztam. Hatalmas csalódás, hogy ez mégsem volt elég. Talán Gabo nem tette eléggé érdekessé a követői számára ezt a versenyt, hogy ők is úgy érezzék, támogatniuk kellene minket" - fogalmazott a hétfői Mokkában Marcellina.

Az énekesnő szerint, bár Gabo minden kötelező próbán részt vett, de azokon felül is gyakorolhatott volna.

"Rajtunk kívül a többi páros mind gyakorolt még pluszban." Marcellina a -nak korábban úgy nyilatkozott, hogy Gabo személyében egy szerethető embert ismert meg, ám a kiesés után lapunknak elmondta, nem tervezi, hogy tartja a kapcsolatot a fiúval.

Fotó: Sulyok László

"A közönség nem szavazta meg nekünk azt a lehetőséget, hogy jobban megismerjük egymást, így a jövőben a karrieremmel szeretnék foglalkozni. Teljesen más jellegű feladataim vannak, mint neki, így nem hiszem, hogy éltre szóló barátságot tudnánk kötni" - mondta el a -nak Marcellina.

Eközben a címlapon