LELKIZŐ

Pszi­cho­ló­gus se­gít­sé­gé­vel gyó­gyul az ope­rett sztárja

Más­fél hónap ki­ha­gyás után szom­ba­ton vissza­tér a szín­padra Kál­loy Mol­nár Péter. A szí­nészt ok­tó­ber 28-án mentő vitte kór­házba egy elő­adás­ról...
  • Szerző: Ripost

Az azóta eltelt hetekben átalakította az életét, valamint szakemberekhez fordult, hogy az élettől kapott komoly figyelmeztetéssel élni tudjon. Eldönteni ugyanis könnyű, hogy az ember a sokk után megváltoztatja a mindennapokat, a gyakorlathoz azonban segítség kell.

Fotó: Facebook

Járok egy tanfolyamra, ahol egy dietetikus és egy pszichológus segít abban, hogyan is kell tényleg életmódot váltanom – árulta el Kálloy Molnár Péter, aki szerint szüksége volt a lelki segítségnyújtásra is. – Amikor az embert az élet 48 évesen szembesíti olyan dologgal, amelyeket sokkal idősebbek szoktak átélni, az nem egyszerű... Úgy döntöttem, tanulok belőle, kihasználom az új esélyt. Nem tehetek mást!

A színművésznek a legnehezebb feladatot a dohányzás elhagyása jelenti. Bár amióta kórházba került, nem gyújtott rá, ehhez hatalmas erőre van szüksége.

- Tizenhárom évig dohányoztam, de október 28-a óta egy szálat sem szívtam. Bevallom, minden változást jól viselek, könnyen lemondok akár a sertéshúsról vagy a koffeinről is, de cigi nélküli élet nagyon nehéz. Most azzal csapom be a szervezetem, hogy a koffeinmentes kávé mellé a keverőpálcikát rágcsálok, bár a legjobb az lenne, ha a dohányzásra emlékeztető mozdulatot is elfelejteném – árulta el a színész a Blikknek, akit a Caveman című darab próbája előtt kérdeztek állapotáról a Hatszín Teátrumban.