INSIDER

Pszi­cho­ló­gus ke­zeli az ózdi csa­lád­ir­tót

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint Sz. Ádám, aki­ről ko­ráb­ban az ózdi csa­lá­dír­tó­ként szá­mol­tunk be ta­valy, be­is­merte a gyil­kos­sá­go­kat, és most pszi­cho­ló­gus ke­zeli.
Hetente kétszer egy elmeorvos kezeli Ádámot

– mondta lapunknak a férfi egyik testvére.

EZT OLVASTAD MÁR?

- Sűrűn látogatjuk őt, de úgy tudom, Andi nem ment be hozzá, nem kíváncsi rá. Ádám beismerte, amit tett, viszont, amikor én a beszélőn rákérdeztem, hogy miért ölte meg a gyerekeket, annyit mondott:

"Volt oka!"

Borzasztó, hogy a saját testvérem képes volt erre. Mi is szégyelljük magunkat miatta, úgy érzem, hogy a faluban mindenki kinéz minket, ezért nem szívesen járunk még boltba sem – fogalmazott. A rokonok szerint féltékenység miatt történhetett a gyilkosság.

Fotó: Sulyok László

Hatalmas port kavart a médiában, amikor tavaly novemberben, a 35 éves Sz. Ádám késsel megölte 16 és 18 éves nevelt fiát, és életveszélyesen megsebesítette élettársát. Mint a beszámolt róla, Bogdán Andrea órákon át könyörgött az életéért, miután a szeme láttára megölték a fiait. Az asszony lapunknak korábban exkluzív interjút adott, amikor megmutatta szúrt sebeit, amit a családirtó okozott neki és elmondta a sokkoló részleteket a gyilkosságokról. Jelenleg Andrea a lányánál él, ugyanis képtelen visszamenni abba a házba, ahol brutálisan megölték a fiait.