INSIDER

Pszichológus kezeli az ózdi családirtót

A Ripost információi szerint Sz. Ádám, akiről korábban az ózdi családírtóként számoltunk be tavaly, beismerte a gyilkosságokat, és most pszichológus kezeli.
  • Szerző: Ripost

Hetente kétszer egy elmeorvos kezeli Ádámot

– mondta lapunknak a férfi egyik testvére.

- Sűrűn látogatjuk őt, de úgy tudom, Andi nem ment be hozzá, nem kíváncsi rá. Ádám beismerte, amit tett, viszont, amikor én a beszélőn rákérdeztem, hogy miért ölte meg a gyerekeket, annyit mondott:

"Volt oka!"

Borzasztó, hogy a saját testvérem képes volt erre. Mi is szégyelljük magunkat miatta, úgy érzem, hogy a faluban mindenki kinéz minket, ezért nem szívesen járunk még boltba sem – fogalmazott. A rokonok szerint féltékenység miatt történhetett a gyilkosság.

Hatalmas port kavart a médiában, amikor tavaly novemberben, a 35 éves Sz. Ádám késsel megölte 16 és 18 éves nevelt fiát, és életveszélyesen megsebesítette élettársát. Mint a %% beszámolt róla, Bogdán Andrea órákon át könyörgött az életéért, miután a szeme láttára megölték a fiait. Az asszony lapunknak korábban exkluzív interjút adott, amikor megmutatta szúrt sebeit, amit a családirtó okozott neki és elmondta a sokkoló részleteket a gyilkosságokról. Jelenleg Andrea a lányánál él, ugyanis képtelen visszamenni abba a házba, ahol brutálisan megölték a fiait.