OLDALVONAL

Cél­ke­reszt­ben Kas­sai: tőle ret­teg­nek a BL-szu­per­csata előtt

Nem túl­zás ez még min­dig? Újra a ma­gyar já­ték­ve­zető a téma, vele ri­o­gat­nak a pá­ri­zsiak.
  • Szerző: vav

Majdnem két hónap van még hátra a Real Madrid és a Paris Saint-Germain BL-nyolcaddöntőjéig, de a franciák máris megkezdték a lélektani hadviselést a címvédő ellen. Ehhez sajnos felhasználták Kassai Viktort is. Az idén félelmetes formában játszó PSG sportigazgatója felemlegette a címvédő Real előző szezonbeli, Bayern München elleni negyeddöntőjének bírói hibáit.

Kassainál sok hibát reklamáltak Vidalék (23)
Kassainál sok hibát reklamáltak Vidalék (23)
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ha minden jól megy, a jobb csapat fog győzni. Ha csak nem a játékvezető dönt majd, ahogy az az előző szezonban a Real Madrid és a Bayern München között történt

- utalt a Le Parisien hasábjain Antero Henrique a Kassai és stábja hibáitól hemzsegő tavaszi BL-meccsre. Hozzátette: a PSG emlékezetes, barcelonai visszavágóján (a párizsi 4-0 utáni 6-1-es vereségük során) is voltak őket sújtó téves ítéletek.

Neymarban bízik Henrique, de a bírókban nem (Fotó: Twitter)
Neymarban bízik Henrique, de a bírókban nem (Fotó: Twitter)

Áprilisban a későbbi győztes Real kettős győzelemmel, a müncheni 2-1-es sikere után hazai 4-2-vel ütötte ki a Bayernt a legjobb nyolc között. A madridi visszavágón ténykedő, általuk rablónak nevezett Kassaira a lefújás után az öltözőfolyosón is rátámadtak a német bajnok sztárjai. Azóta is bűnbakként emlegetik a bajor klubvezetők és szurkolók.