RIPOSTER

Pros­ti­tu­ált­ként dol­goz­tat­ták a gyer­mek­ott­hon la­kóit

A 13 és 17 éves lány rész­le­te­sen szá­molt be a tör­tén­tek­ről. Egyi­kük meg szö­kött, így tudta ér­te­sí­teni a rend­őr­sé­get.

A két barátnő, - a mindössze 13 és 17 éves lány - egy budapesti gyermekotthon lakója, de a nyomozás során kiderült: többet voltak az utcán, mint az intézmény falai között, évek óta prostitúcióból tartották fenn magukat - írja a police.hu

Az idősebbik lány Kőbányán élő nővérétől került a 20 éves Nikoletthez, aki szexuális munka fejében ajánlotta fel üllői albérletét. Az amúgy is prostituáltként dolgozó nő

EZEKET OLVASTAD MÁR?
lepasszolta kuncsaftjait a lányoknak,

majd a "vendégektől" kapott pénz egy részét elvette.

Egyikük megszökött

Az örömtanyáról június 8-án az idősebbik rántotta le a leplet. A 17 éves lánynak sikerült egyik este meglépnie az albérletből, és egy üllői idős asszonyhoz csöngetett be, onnan hívta a rendőrséget.

A ház valamennyi helyisége, de még az udvari hintaágy is arról árulkodott, hogy az ott lakók nem kicsiben űzték az ősi mesterséget.

- tájékoztatott a rendőrség.

Több napig jártak a vendégek a fiatal lányokhoz (Fotó: police.hu)
Több napig jártak a vendégek a fiatal lányokhoz (Fotó: police.hu)

A pszichológus szakértő előzetes véleménye szerint a két lány élményszerűen beszélt a három nap alatt átélt dolgokról, a kihallgatás után visszavitték őket a gyermekotthonba.

Eközben a címlapon

A 20 éves P. Nikolett ellen gyermekprostitúció miatt indult eljárás. Ha kiderül, hogy ő szerezte a kuncsaftokat a lányoknak, még kerítésselis meggyanusíthatják.