ÉLETMÓDI

Próbáltunk minél gyorsabban és minél halkabban elélvezni, de...

Sokan imádják a lebukás veszélyét, nem véletlenül szexelnek oly sokan szokatlan helyeken. Csakhogy benne van a pakliban, hogy tényleg megtörténik a tettenérés, és az eszméletlen kínos tud lenni. Meredek sztorik következnek!
címkék:
  • Szerző: jd

Aki utazott már repülőn, tudja, hogy a tízezer méter magasság, no meg a felszállás ad egy kis adrenalinlöketet az elején – majd az út nagyon unalmassá kezd válni. Nem csoda, hogy vannak, akik egy kis szexszel dobják fel a hosszú, üres órákat. És nem csupán a mosdóban; egy netes fórumon elárulták, hol volt életük egyik legbizarrabb szexélménye…

„Nem volt senki a sorban, csak mi ketten – a barátom és én. Hosszú szoknyában voltam, éjszakai repülőút volt, nagyon megkívántuk egymást, szóval az ölébe ültem, és halkan, röviden szeretkeztünk. Eszméletlen élmény volt. Aztán jóval később vettük észre, hogy nem jól láttuk, volt még egy öreg pasi a sorban, betakarózva: és minket figyelt.”

„Csajom előrement a mosdóba, néhány perc múlva követtem, és beengedett. Alig kezdtünk bele a dolgokba, amikor dörömbölt a stewardess az ajtón, és kiabált, hogy jöjjünk ki, tudja, mit csinálunk. Hihetetlen kínos volt kilépni a vécéajtón, és visszamenni a helyünkre. Látszott az utasokon, hogy tudják, miről van szó.”

„Beosontunk a vécébe a férjemmel, éjszaka, egy tizenkét órás út közben. Életem leggyorsabb szexe volt. Kifelé menet azonban láttuk, hogy az utasok mindennel tisztában vannak, sokan még vigyorogtak is ránk."

„Ketten voltunk egy idegen csajjal a sorban. Éjszaka volt, jó ideig szemeztünk, aztán lehúzta a pólóját... A vége az lett, hogy levette a bugyiját, és az ölembe ült. Aztán jött a stewardess, és megkért minket, hogy ezt fejezzük be, eszméletlen kínos volt."

„Feleségemmel rettentő sokat kellet várni a nászúton az átszállásra egy kisebb repülőtéren, nem bírtuk tovább. Bementünk a mosdóba, és hatalmasat szexeltünk. Amikor kijöttünk a fülkéből, megláttuk, hogy kint hatalmas sor várakozik, és mindent hallottak. Nem is volt annyira kihalt az a repülőtér, mint gondoltuk...”

 

címkék:
És ezeket olvastad már?