INSIDER

Viag­rát szed a "zalai Jézus", aki há­re­met tart fi­a­tal lá­nyok­ból

A Ri­post egy el­ké­pesztő szex­szek­tá­ról rán­totta le a lep­let. A Zala me­gyei Tes­kán­don élő 65 éves ál­gyó­gyító lu­xus­éle­tet élt a hívek ado­má­nya­i­ból, és fi­a­tal lá­nyo­kat há­ló­zott be, akik­ből va­ló­sá­gos há­re­met tar­tott: egy­mást vál­tot­ták, 20 per­ces ak­tu­sokra kész­tette őket, és mivel nem volt haj­landó óv­szert húzni, fo­gam­zás­gát­lót sze­de­tett velük - mi­köz­ben ő maga po­ten­cia­nö­ve­lőt hasz­nált...

Két fiatal lány, mindketten a szektavezér áldozatai, mesélték el a -nak, hogyan működtette az álgyógyító a szektáját. A férfi luxusautókat, álomházakat és nyaralókat is vehetett a rászorulóknak szánt adományból, illetve a gyógyulásra szánt összegekből. Azt híresztelték róla, hogy spirituális gyógyító, sőt hívei a szórólapokon a reinkarnálódott Jézusnak is nevezik – amivel ő visszaélt: ezzel hálózta be fiatal áldozatait…. A lányok nevét a kérésükre megváltoztattuk.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy alkalom 20 perc fürdéssel és kávéval

Amikor először megkért, hogy csókoljam meg, nagyon megijedtem, hiszen ő 60 év körüli volt, én pedig 19

– mesélte a -nak Rebeka, akit egy pillanatra ki is rázott a hideg a szörnyű emlék hatására, de aztán folytatta.

„Összesen öt alkalommal voltunk együtt. Mindegyik alkalom 20 percig tartott, amiben benne volt a kötelező fürdés is, majd hamar kitett a lakásból. Néha még belefért egy kávé, amit természetesen én főztem neki… Aztán kiderült, hogy még sok fiatal lányt is tart mellettem.”

Eközben a címlapon

Ő potencianövelőt szedett, míg a lányok egymást váltották

A információi szerint T. Miklós éveken keresztül titokban tudta tartani, hogy hívei közül majdnem az összes fiatal lánnyal szexuális viszonyban volt, szabályosan váltották egymást a lányok nála, miközben ő potencianövelőket szedett. Rebeka elmondásából az is kiderült, hogy minden lányt, aki a hárembe tartozott, a saját ízlésére formált.

Amikor kiderült, hogy szinte mindenkivel lefeküdt, majdnem azonos időszakokban, teljesen kiakadtunk

„Általában orvos- és gyógyszerellenes volt, de mivel ő nem volt hajlandó óvszert húzni, ezért mindeninek kötelező volt fogamzásgátlót szednie. Nem tűrte meg a hosszú hajat, ezért csak röviden hordhattuk… Mindenkinek elmondta, hogy a férfiak rosszak, volt, aki az ő agymosása miatt szakított a barátjával. Utólag kiderült, hogy minden lány ugyan olyan SMS-eket kapott tőle, volt, amikor egyszerre. Ékszereket, táskákat, cipőket vett nekünk. A kedvencét még Ausztriába is elvitte hetente vásárolni…”

Azt hazudta mindenkinek, hogy ő a kiválasztott

Egy másik érintett lány, Enikő elmondta: őt melldaganata kezelésével hitegette Miklós.

„Azt mondta nekem: Szerelmes vagyok beléd! Együtt fogunk élni, közös gyermekeink lesznek! Ekkor már az agyamat teljesen átformálta, szerelmes voltam belé. Pesten tanultam, de ha ő füttyentett, én rohantam, hogy találkozzam vele legalább 20 percre… Azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen kiválasztott nő, és már 2000 éve is együtt voltunk, mert ő Jézus, én pedig Mária Magdolna vagyok! De aztán minden egyre furcsább lett, kezdtem gyanút fogni. A szobatársnőm kezén, aki szintén járt a szeánszokra, egyszer csak megláttam a nagymamám hagyatéki gyűrűjét, amit én adtam Miklósnak. Amikor számon kértem, tagadott és kötelezett arra, hogy kérjek bocsánatot a lánytól, ha megbántottam… ” - mesélte Enikő

Ezután a mester, hogy enyhítse Enikő „sérelmét”, felajánlotta neki egy hétre a ciprusi villáját.

„Egy idő után az egész családommal eljártunk a szeánszokra. Amikor viszonyban voltam vele, felajánlotta, hogy a ciprusi villájában anyukámmal eltölthetek egy hetet. Odaérve láttam, hogy a ház tele volt egy másik nő holmijáva,l és sírva felhívtam. Később arra is fény derült, hogy a telefonhívásunk pont akkor történt, amikor egy másik lányt fogadott a jánkahegyi házában, akivel épp együtt volt… ”

Az apa nélkül felnövő lányokra utazott

T. Miklós pontosan tudta, hogy kiből lehet áldozat.

„Minden lánynál megkereste a gyenge pontját. Általában az apák hiánya volt a közös pont azok között, akiket éppen a háremében tartott. Így hálózott be minket” – mondta Enikő.

Úgy tudjuk, a férfi hívei közül néhányan fenyegetik azokat a volt híveket és lányokat, akik szerint Miklós egy kuruzsló. A információi szerint több feljelentés érkezett T. Miklós ellen kuruzslás miatt a rendőrségre. Megkeresésünkre a hatóság lapzártánkig nem adott választ.