LELKIZŐ

Polyák Lilla kivirult, férjét viszont nyúzottá tette tönkrement házasságuk

A szép színésznő sorra posztolja a mosolygós fotókat, miközben férje, Homonnay Zsolt nyúzottan és megviselt arccal szelfizik. Lehetséges, hogy őt viselte meg jobban a szakítás, annak ellenére, hogy a hírek szerint máris összeszûrte a levet egy táncosnővel?
  • Szerző: Doris

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt húsz év, tündérmesébe illő házasság után döntött úgy, hogy elválnak útjaik. Az egykori álompár egy őszinte Facebook-posztban értesítette a szakításról a rajongókat, akik meglepődtek a váratlan bejelentésen. Többen a férfi ellen fordultak, ugyanis ő volt az, aki elhagyta a családi fészket, és állítólag az Operettszínház társulatának egyik táncosnőjével szűrte össze a levet.

Ilyen körülmények között Lilla helyzete tűnt nehezebbnek, ráadásul együtt kellett színpadra lépnie férje új szeretőjével.  A szép és tehetséges színésznőt sokan féltették az összeomlástól.  Nem lett igazuk!

Legutóbbi fotóit elnézve egyenesen kivirult, mióta új életet kezdett. December 26-án a Madách Színházból előadás előtt posztolt magáról egy dögös fotót.

 

Egy kis Karácsonyi ünneplés Indulnak a Józsefek!

Szerző: Polyák Lilla2015. december 26.

A szilvesztert is remek formában, két fiával ünnepelte, közös  képen mosolyogva ölelte át a srácokat.  Bár nyilván megviselték a történtek, arcán nyoma sincs a szomorúságnak!

 

Már nagyon várjuk az Újévet!!!

Szerző: Polyák Lilla2015. december 31.

Zsolt viszont mindenben az ellentéte. Teljesen a munkába temetkezik, szinte minden nap más városból jelentkezik be a Facebookra. Arca az összes szelfin meggyötört, nyúzott, látszik rajta, hogy nehezen dolgozza fel, hogy tönkrement a házassága.

Az Operettszínház újévi gálaestjének próbájáról karikás szemekkel, fátyolos mosollyal köszöntötte a rajongókat.

 

Alig fejeztük be Németországban,Még hallom az éjféli himnusz utolsó akkordjának csengését...De mi már színpadon próbálunk!Este az Budapesti Operettszínházban újévi gálaest!!!Boldog új évet mindenkinek!!!!

Szerző: Homonnay Zsolt2016. január 1.

Később Sopronban készült az újévi gálára, ám vonásai ekkor sem voltak kisimultabbak.

 

...de már Sopronban próbáljuk az újévi gálát...Szóval...tudtok követni...?

Szerző: Homonnay Zsolt2016. január 2.

 

És ezeket olvastad már?