LELKIZŐ

Po­lyák Lilla ki­vi­rult, fér­jét vi­szont nyú­zottá tette tönk­re­ment há­zas­sá­guk

A szép szí­nésznő sorra posz­tolja a mo­soly­gós fo­tó­kat, mi­köz­ben férje, Ho­mon­nay Zsolt nyú­zot­tan és meg­vi­selt arc­cal szelfi­zik. Le­het­sé­ges, hogy őt vi­selte meg job­ban a sza­kí­tás, annak el­le­nére, hogy a hírek sze­rint máris össze­szűrte a levet egy tán­cos­nő­vel?
  • Szerző: Doris

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt húsz év, tündérmesébe illő házasság után döntött úgy, hogy elválnak útjaik. Az egykori álompár egy őszinte Facebook-posztban értesítette a szakításról a rajongókat, akik meglepődtek a váratlan bejelentésen. Többen a férfi ellen fordultak, ugyanis ő volt az, aki elhagyta a családi fészket, és állítólag az Operettszínház társulatának egyik táncosnőjével szűrte össze a levet.

Ilyen körülmények között Lilla helyzete tűnt nehezebbnek, ráadásul  együtt kellett színpadra lépnie férje új szeretőjével. A szép és tehetséges színésznőt sokan féltették az összeomlástól.  Nem lett igazuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legutóbbi fotóit elnézve egyenesen kivirult, mióta új életet kezdett. December 26-án a Madách Színházból előadás előtt posztolt magáról egy dögös fotót.

Egy kis Karácsonyi ünneplés Indulnak a Józsefek! Szerző: Polyák Lilla, 2015. december 26.

A szilvesztert is remek formában, két fiával ünnepelte, közös  képen mosolyogva ölelte át a srácokat.  Bár nyilván megviselték a történtek, arcán nyoma sincs a szomorúságnak!

Már nagyon várjuk az Újévet!!! Szerző: Polyák Lilla, 2015. december 31.

Zsolt viszont mindenben az ellentéte. Teljesen a munkába temetkezik, szinte minden nap más városból jelentkezik be a Facebookra. Arca az összes szelfin meggyötört, nyúzott, látszik rajta, hogy nehezen dolgozza fel, hogy tönkrement a házassága.

Az Operettszínház újévi gálaestjének próbájáról karikás szemekkel, fátyolos mosollyal köszöntötte a rajongókat.

Eközben a címlapon
Alig fejeztük be Németországban,Még hallom az éjféli himnusz utolsó akkordjának csengését...De mi már színpadon próbálunk!Este az Budapesti Operettszínházban újévi gálaest!!!Boldog új évet mindenkinek!!!! Szerző: Homonnay Zsolt, 2016. január 1.

Később Sopronban készült az újévi gálára, ám vonásai ekkor sem voltak kisimultabbak.

...de már Sopronban próbáljuk az újévi gálát...Szóval...tudtok követni...? Szerző: Homonnay Zsolt, 2016. január 2.