LELKIZŐ

Szív­szo­rító val­lo­más, édes­any­ját gyá­szolja a ma­gyar sztár

Az egy­kori szép­ség­ki­rálynő ti­zen­négy évvel ez­előtt, egy tra­gi­kus bal­eset­ben ve­szí­tette el imá­dott szü­lő­jét, aki­nek hi­á­nya a mai napig mar­dossa a lel­két.
  • Szerző: ripost

Tizennégy éve képtelen feldolgozni édesanyja elvesztését Polgár Kriszta.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori szépségkirálynő tiniként, egy tragikus autóbalesetben veszítette el imádott anyukáját, aki miatt a modellkedést választotta szakmájául.

A kétgyermekes anyuka most egy megható bejegyzésben vallott az érzéseiről és arról, hogy a fájdalmas sebek ennyi év után sem gyógyultak be.

"Lehet, hogy egy véletlenen múlt, lehet hogy egy pillanatnyi figyelmetlenségen, az is lehet, hogy egyszerűen így volt megírva. Értelmetlenül. Vajon milyen lennél most? Ugyanolyan belevaló bomba 50-es, mint amilyen 30-as voltál? Vajon akkor is minden így alakult volna, ha itt vagy? Vajon ilyen felnőttnek képzeltél el minket? Büszke lennél ránk, gyerekeidre, családodra? (...) Ha itt lennél mondanád, hogy ne tegyünk számot a tortádra, mert te még mindig csak 28 éves vagy. És mi csak nevetnénk, mert tudtuk, hogy sosem akartál öreg lenni. De azért egy kicsit még várhattál volna... Legalább egy kicsit... Olyan messze vagy. És ez a gondolat még a mai napig is mardosó érzés. Hamarosan találkozunk Anyuci, de addig nekünk még sok dolgunk van itt a Földön" - írta az édesanyjával közös régi fotókhoz Kriszta.