HŰHA

Po­koli hó­na­po­kon van túl, így halad a ma­gyar éne­kes gyógy­ke­ze­lése

So­káig fel sem tu­dott kelni az ágy­ból Fred­die, aki min­den­kép­pen sze­rette volna el­ke­rülni a mű­té­tet. A ter­mé­sze­tes gyógy­mód ha­tá­sos­nak bi­zo­nyult.
  • Szerző: Ripost

Freddie-nek komoly problémát okoz a gerincsérve. Két hónapig fel sem tudott kelni az ágyból, de hála a természetes gyógymódnak, napról napra jobban van.

A sztár arról beszélt a Lokálnak, hogy az előző évekhez hasonlóan Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie idén is a helyszínről, Tel Avivból közvetíti majd az idei Euróvíziós Dalfesztivál elődöntőjét és döntőjét Rátonyi Krisztával. –

EZT OLVASTAD MÁR?

"Nagyon megszerettem ezt a közeget. Úgy érzem, az évek alatt rengeteget fejlődtem, és már nem ijedek meg a váratlan szituációktól.Élvezem a műsorvezetést, és a kommentátori feladatot. Szívesen vállalnék a jövőben is hasonló felkéréseket" – árulta el Freddie. A 29 éves énekes fájdalmas hónapokon van túl.

"Két hónapig csak feküdtem a gerincsérvem miatt, a koncertjeimet is le kellett mondanom.Hosszadalmas kezelésen vagyok túl, de már sokkal jobban érzem magam, és fokozatosan terhelem a hátamat. Már fellépéseim is vannak, de figyelnem kell arra, hogy ne erőltessem meg magam.

Hiszek a természetes gyógymódokban, ilyen terápián vettem részt. Mindenképpen szerettem volna elkerülni a műtétet, és szerencsére az orvosok sem látták indokoltnak. Mindenki bizakodó, és azt mondták, kicsi az esélye, hogy a jövőben kiújul" – mondta A Dal műsorvezetője.