SZTÁRDZSÚSZ

Plasz­ti­kai se­bész­nél szé­pül az RTL Klub bom­bázó sztárja

A Hun­gary's Got Ta­lent íté­szét na­gyon meg­vi­sel­ték a rán­cai, ezért úgy dön­tött, hogy szak­em­ber­hez for­dul. Hor­gas Esz­ter igyek­szik meg­ál­lí­tani az idő mú­lá­sát.
  • Szerző: MF

A Hungary's Got Talent adásaiban hétről hétre megcsodálhattuk Horgas Eszter szépségét, azonban most bevallotta, hogy nemcsak a természetnek köszönheti külsejét.

A fuvolaművésznőt nagyon megviselte, amikor ráncosodni kezdett, ezért plasztikai sebészhez fordult egy kis korrekcióért. De jól át kellett gondolnia a kezelést, ugyanis egyes szépészeti beavatkozások kockáztatták volna a megélhetését.

"Nagyon fájt és rossz volt, amikor megjelentek az első ráncok. Azonban semmilyen drasztikus beavatkozás, felvarrás vagy botox nem jöhetett szóba, mivel azok megakadályozzák az arcizmok működését és ellazítását, lehetetlenné tennék a munkámat" - mondta a hot! magazinnak.

Eszter ezért egy olyan módszert választott, ami egyáltalán nem befolyásolja a zenélésben, de ugyanolyan eredménnyel jár, mint a drasztikusabb kezelések. Egy speciális ultrahangos eljárás mellett döntött, ami elképesztő hatással volt a bőrére. Hiszen ránézésre senki nem gondolná, hogy már ötven éves.

De a szépészeti kezelés önmagában kevés lenne, ezért az életvitelére is nagyon odafigyel.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)