LELKIZŐ

Plasz­ti­kai műtét miatt ke­rült kó­mába Ha­ran­gozó Teri? Cáfol a jó barát!

Egyes hírek sze­rint Ha­ran­gozó Teri egész­ség­ügyi prob­lé­má­i­ért egy ko­rábbi szé­pé­szeti műtét a fe­le­lős. Bár egyik leg­jobb ba­rátja erő­sen ké­tel­ke­dik ebben.

Aradszky László a mai hírek hallatán még inkább aggódik Harangozó Teriért. A Bors információi szerint ugyanis a legnagyobb bajt az okozta, hogy az énekesnőn - az elsők között Magyarországon, még az 1970-es években - mellnagyobbító műtétet végeztek.

"Nyílt titok volt ez az implantátum-kérdés, hiszen egy ilyen bombázótól mindig elájultunk. Nem hiszem azonban, hogy a mi 35-40 éve tartó barátságunk után nem említette volna nekem, hogy ezzel is baj van. Még a műtét előtt beszéltem vele telefonon, és azt mondta, szív és tüdőproblémái miatt fogják megoperálni" - mondta a -nak a legendás énekes.

"Biztos vagyok benne, hogy az egész ország drukkol a mi Terikénknek! Azonnal meglátogatom, ha tudomásomra jut, hogy kikerült az intenzívről! Kizárt dolognak tartom viszont, hogy a szeptember 20-i koncertemen ott legyen, de egyelőre fel kell ébrednie, meg kell gyógyulnia! Ezért imádkozunk!"

(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)