SHOWBIZ

Kínos pil­la­na­tok a stú­di­ó­ban: nem ked­velte a já­té­kosa Stohl And­rást!

A mű­sor­ve­zető előtt eddig még soha senki nem vál­lalta fel ilyen őszin­tén a vé­le­mé­nyét.
  • Szerző: ripost

Hétfő este egy anya és a lánya, Anikó és Veronika küzdenek meg a A Piramis kérdéseivel a TV2 műsorán. Amikor behívták őket játszani, még nem tudták, ki lesz a műsorvezető, így Anikó igencsak meglepődött, amikor Stohl Andrással találta szemben magát.

Az asszony ugyanis finoman szólva nem rajongott a műsorvezetőért, és ezt nem volt rest Stohl tudtára is adni: a stábtagoknak jelezte a vele kapcsolatos ellenérzéseit, ami hamar visszajutott Stohl fülébe is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

Anikó az adásban is kimérten és barátságtalanul kommunikált Stohllal, akit végig magázott.

"Egy háttérbeszélgetés kapcsán kiderült, Anikó úgy érkezett a műsorba, hogy kifejezetten nem kedvel engem, és ez a fülembe jutott. Nagyon erős személyiségű játékos volt, én magam is meglepődtem, mert akik nem kedvelnek, azok sem szokták ezt így, egy az egyben felvállalni" - mondta el a Borsnak Stohl, aki emiatt szimpatikusnak találta a játékosát.

Stohl végül megküzdött Anikó kegyeiért, a háromórás felvétel végén pedig már puszival váltak el egymástól. Úgy érzi, jó tanulópénz volt, hogy szemtől szemben találkozott valakivel, aki ennyire nem kedveli, hiszen így kiderült számára, hogy ha önmagát adja, megváltoztathatja a róla kialakult téves képet.