BOZÓT

Pi­po­gya, mam­lasz, ha­szon­leső alak­nak tart­ják Ka­rá­csony Ger­gelyt Gyur­csányék

El­ké­pesztő jel­ző­ket ag­gat­nak az MSZP mi­nisz­ter­el­nök je­lölt­jére a DK-s or­gá­nu­mok. Olyan kö­pö­nyeg­for­ga­tó­nak tart­ják, aki nem­rég még or­dítva szidta a szo­ci­a­lis­tá­kat. Mindez azért is meg­döb­bentő, mert a fel­szí­nen lát­szó­lag egyez­ke­dik a Gyur­csány-párt a szo­ci­a­lis­ták­kal.
  • Szerző: Ripost

Karácsonyt "Karigerinek" becézik a Nyugati Fény nevű Gyurcsány-párti orgánumban. Aki nemrég még fenemód utálta az MSZP-t.

EZT OLVASTAD MÁR?
"Semmi baj, Geri, csak az ökör következetes. Csak az a fránya internet, az nem felejt" - olvasható egyik bejegyzésükben. 

Becstelen politikai árulónak tartják...

"Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már, most a politikai túlélés reményében az általa sokáig leprázott MSZP-sek listájára kéredzkedett fel, azt ígérve: hozza a saját népszerűségét." 

Úgy írnak Karácsony Gergely leigazolásáról, mint egy politikai öngyilkosságról. A Botka-féle nagy kudarchoz hasonlítják.

"Hahó, pár hónapja akkorát taknyoltatok ezzel a mutatvánnyal, mint az ólajtó, miért kell ugyanazt a bukott receptet erőltetni?" "Molnár Gyuláék megint tövig nyomják a gázt a zsákutcában".
Fotó: MTI

Pipogya, haszonleső, politikai "pisisként" írnak Karácsony Gergelyről a Gyurcsány-féle Nyugati Fény oldalain:

"Szegény Karácsony most ott ül, talpig bablevesben, szomorúan lefittyedő szemüvegszárral". "Azért egy kicsit sajnáljuk ezt a Gergő gyereket. A mosolygós, szemüveges, szálfatermetű, értelmiségi, nagyreményű polgármester legendája oda. Csúnyán pofára ejtette a szövetségeseit és a hátuk mögött, a négy évnyi biztos pénzért felkéredzkedett az MSZP lélegeztetőgépére".

Úgy tűnik, jó úton halad az ellenzéki összefogás ügye... A DK-s cikkekről bővebben az Origo-n olvashat.

Eközben a címlapon