LELKIZŐ

Egy álom véget ért, válik a há­rom­gyer­me­kes ma­gyar éne­kesnő

A hí­res­ség ál­lítja, kép­te­len sze­re­lem nél­kül élni va­laki mel­lett, ezért im­má­ron har­mad­szorra is fel­adott egy kap­cso­la­tot.

Hiába tervezett egy életre jelenlegi férjével, ismét a válás mellett döntött Pintácsi Viki. Az énekesnőnek ez a harmadik házassága, ami zátonyra fut, ugyanis saját bevallása szerint képtelen a szerelem elmúltával benne maradni egy kapcsolatban. 

Fotó: Fem3
EZT OLVASTAD MÁR?

"Szerelmes típus vagyok. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy az izzó szerelem elmúlik, szeretetté lényegül át, ezt el tudom fogadni és meg is tudnám élni. De azt nem, amikor két ember csak éldegél egymás mellett" - fogalmazott a Story magazinnak Viki, aki öt év után tett pontot a kapcsolata végére.

Az énekesnő állítja, férje, Iván rendkívül jó ember, ezért nagyon nehezen hozta meg a döntést, sokáig küzdöttek a házasságukért. Mivel még mindig nagy a szeretet közöttük, ezért békében válnak el egymástól.

A végső döntést megkönnyítette, hogy nem született közös gyermekük. Vikinek az is sok erőt ad, hogy az előző két férjével is baráti viszonyban maradtak, így biztos abban, hogy harmadik exével sem romlik majd meg idővel a viszonyuk.