SZTÁRDZSÚSZ

Tel­je­sen ki­akadt a sztára­puka, un­do­rító módon bán­tak vele a re­pü­lőn

A 43 éves Carey Hart úgy dön­tött, hogy két lé­gi­tár­sa­sá­got tel­je­sen kizár az éle­té­ből a tör­tén­tek után.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnő Pink férje, Carey Hart megfogadta, hogy soha többé nem repül a United Airlines, illetve az Air New Zealand járataival sem, miután nagyon rossz tapasztalatokra tett szert Új-Zélandról az Egyesült Államokba tartó útján, de nem számolt be arról, hogy pontosan mit történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hart kedden Instagramon adott hangot elégedetlenségének, miután megérkezett a San Franciscói reptérre. A motocross bajnok arról számolt be, hogy az egész úton "undorító" módon bántak vele:

Teljesen visszataszító, ahogy a fizető ügyfelekkel bánnak. Köszönöm a lekezelő bánásmódot San Franciscóban.

Pink 43 éves férje egyébként a popsztár nélkül utazott, mert az énekesnő még a jövő héten Ausztráliában turnézik új albumával. "Lehet, hogy csak öreg vagyok, de az utazás egy ki**ott vicc mostanság" - felelte Hart az egyik követője hozzászólására. Volt, aki magángépet ajánlott neki, de a sztár lenyugtatta annyival, hogy ennyi pénze még nekik sincs és csak a családja miatt ment külföldre, mert tudja, hogy a repülőutak rettenetesek és a járatok tele vannak bunkókkal.

21 hours of travel time and I just touched down in seattle.

Carey Hart (@hartluck) által megosztott bejegyzés,

A United Airlines szóvivője azt mondta, hogy már bocsánatot kértek Harttól és alaposabban megvizsgálják az ügyet, hogy kiderüljön mi történt pontosan. A Daily Mail az Air New Zealanddal is felvette a kapcsolatot, egyelőre nem kaptak választ.