LELKIZŐ

Drá­mai val­lo­más Bud Spen­cer öz­ve­gyé­től: Ha­ma­ro­san me­gyek utána

Csü­tör­tök este ha­tal­mas si­ker­rel mu­tat­ták be Ró­má­ban a vi­lág­sztár­ról ké­szült ma­gyar do­ku­men­tumfil­met. Így re­a­gált az öz­vegy...
  • Szerző: Buster

Telt ház előtt mutatták be csütörtök este a Római Magyar Akadémián a Piedone nyomában című magyar portréfilmet, amelyet Király Levente rendezett. A premieren Bud Spencer három gyermeke, Cristiana, Diamante és Giuseppe mellett megjelent özvegye, Maria Amato is, aki a vetítés után meghatottan nyilatkozott.

"A film láttán ébredtem rá arra, hogy micsoda szeretet övezi férjem emlékét.Nem sírok már. Az élet tovább folyik, de nem Bud nélkül. Régen, amikor nem volt otthon velünk, akkor is mindig velünk volt. Még ma sem fogtam fel, hogy ő már nincs közöttünk.

Sokszor úgy érzem, csöndbe kell maradni, mert éppen alszik bent a szobában

– kezdte az asszony, aki lélekben már felkészült, hogy újra találkozzon élete szerelmével.

"Lassan egy éve, hogy egyedül maradtam és bár a gyermekeim mindent megtesznek, hogy jobban érezzem magam, nem igazán tudom, mit kezdhetnék magammal nélküle. Az egészségem is megromlott, mióta nincs mellettem… Hogy őszinte legyek, érzem, hogy hamarosan megyek utána és újra együtt leszünk az idők végezetéig”

- mondta Bud Spencer özvegye a vetítés után.

Eközben a címlapon