LEHÚZÁS

Phil Collins köl­tö­zik Jen­ni­fer Lopez luxus vil­lá­jába

Ügye­sen al­ku­dott a ze­nész Jen­ni­fer Lopez ko­rábbi há­zára, ugyanis az in­gat­la­nos cirka 1 mil­li­árd fo­rin­tot en­ge­dett a 10 mil­li­árdra tar­tott lu­xus­in­gat­lan­ból. Ál­lí­tó­lag azért volt ilyen lágy­szívű, mert imádja Collins mu­zsi­ká­ját.
Jennifer Lopez után újabb híresség költözik a villába (Fotó: WSJ)
Jennifer Lopez után újabb híresség költözik a villába (Fotó: WSJ)

Az 1929-ben épült hét hálószobás kúria nagy előnye, hogy szinte karnyújtásnyira van Miamitól - írja a Wall Street Journal -, és hogy avatatlan szemek előtt rejtve áll. Emiatt a hírességek mindig kedvelték, egykor Jennifer Lopez, most Phil Collins rejtőzik el itt a nagyvilág elől.

Idegen ritkán téved ide (Fotó: WSJ)
Idegen ritkán téved ide (Fotó: WSJ)

A fiai közelébe  költözik

Az egészségügyi és pénzügyi szolgáltatásokat kínáló Lucor Holdings alapítója és vezetője, Mark Gainer vásárolta meg az ingatlant Jennifer Lopeztől még 2005-ben majd’ 14 millió dollárért (cirka 3 és fél milliárd forintért). Sokat költött a házra a három évig tartó felújítás során, most pedig a Nyugati Partra költözik, így megválik az alaposan felértékelődött kúriától. Phil Collinsnak ez kapóra jött, mivel mindenképpen Miamiban élő fiai közelében szeretne lakni.

Collins a Tarzan musicalváltozatának bemutatóján a fiaival (Fotó: AFP)
Collins a Tarzan musicalváltozatának bemutatóján a fiaival (Fotó: AFP)

Az épület összterülete nagyjából 3800 négyzetméter, a környező birtok mérete pedig egy hektár. Az eredeti ár 37,5 millió dollár, azaz kb. tízmilliárd forint volt, amelyből Gainer szívesen engedett – több mint egymilliárd forintot! –, mivel Collins zenéjének nagy rajongója.

Eközben a címlapon