HŰHA

Szét­tép­tek egy macs­kát a dro­gos sztár ku­tyái, ő pedig csak nézte

A 39 éves brit éne­kes mintha nem is za­var­tatta volna magát, ami­kor ku­tyái meg­gyil­kol­tak egy ár­tat­lan macs­kát.
  • Szerző: Ripost

Az állandóan drogproblémákkal küzdő brit zenész, Pete Doherty két szibériai husky-ja széttépte Archie-t, a macskát, az énekes pedig nyugodtan végignézte a jelenetet. A cica 70 éves gazdája viszont teljesen összetört a történtektől, azt mondta, hogy Archie-t elveszíteni olyan, mintha egy gyermekét vesztette volna el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Libertines zenekar 39 éves frontembere hétfő reggel sétáltatta kutyáit otthona közelében, a kenti Margate-ben, amikor a cicát egyszer csak kikapták az állatok a kertből és elszaladtak vele. Később szét is tépték a macskát, Doherty pedig a másik gazdi állítása szerint nem volt hajlandó bocsánatot kérni a történtekért, pedig meglátogatta. A 70 éves Penny Ward azt is hozzátette, hogy biztosan nem teszi túl magát Archie halálán.

Egy buszsofőr, aki látta az esetet, azt mondta a The Sunnak, hogy a kutyák úgy dobálták a macskát, mint egy szatyrot, az állatot 10 percig cibálták. Ward szerint a két husky-n póráz sem volt, Doherty rájuk sem szólt.