LELKIZŐ

Nagy a baj: Szü­lei éle­té­ért küzd az is­mert ma­gyar rá­diós

Egy hó­napja nem szólt a hall­ga­tók­hoz Kar­dos-Hor­váth János a Pe­tőfi Rá­di­ó­ban. A ze­nész el­árulta ide­ig­le­nes vissza­vo­nu­lá­sá­nak okát.
  • Szerző: Buster

Kardos-Horváth János a Petőfi Rádió Talpra Magyar! című reggeli műsorának műsorvezetője hosszú hetek óta nem ébreszti Peller Mariann és Harsányi Levente oldalán a rádióhallgatókat.

Kardos-Horváth János és Peller Mariann
Kardos-Horváth János és Peller Mariann
Fotó: Facebook

Kollégái azóta többször is elmondták, hogy János hamarosan visszatér az éterbe és elárulták, hogy egy családi problémát kell megoldania a műsorvezetőnek, mielőtt újra műsort vezet velük. A Kaukázus frontembere a legnagyobb közösségi oldalon elárulta, pontosan mi történt…

"Kedves Ismerősök! Július végén nagyon súlyos egészségügyi helyzet állt elő, szüleim sajnos tragikus betegséget kaptak. Természetesen hazaköltöztem hozzájuk és ápolom őket, illetve az ilyenkor szükséges intézni valókat teszem. Ebben a remélhetőleg átmeneti időszakban és mentális állapotban a Petőfi Rádió Talpra Magyar műsorvezetését nem tudom vállalni. köszönöm a sok üzenetet, vigyázzatok a szeretteitekre és az egészségetekre! Remélem még találkozunk így - vagy úgy!”

- írta János.