MANI

Pest megye Sláger FM-et hallgat!

Fen­n­ál­lá­sá­nak má­so­dik évé­ben is si­kert si­kerre hal­moz a 103.9 Slá­ger FM, amely egy­szerre Bu­da­pest leg­nép­sze­rűbb rá­di­ója és Pest megye leg­hall­ga­tot­tabb adója a Kan­tar-Hoff­mann 2017. ok­tó­ber - de­cem­beri mé­rése sze­rint.
címkék:

Immáron egy éve tartó töretlen piacvezető szerepét erősítette meg Budapest leghallgatottabb rádiója, a 103.9 Sláger FM.

(forrás: Kantar - Hoffmann 2017. október - december, Budapest, 15+)

Az országosan is a legnépszerűbbek közé tartozó regionális adó a legfrissebb kutatási adatok alapján toronymagasan vezeti a rádiók rangsorát Budapesten és Pest megyében 424 ezer hallgatóval*.

                   *forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest és Pest megye

Kimagasló eredményei következtében decemberben is magabiztosan uralta a fővárosi piacot teljes népességben** a 103.9 Sláger FM. Magyarország legnépszerűbb oldies rádiója (forrás: Kantar - Hoffmann 2017. október - december, országos adat) 2017 év végére markáns előnyre tett szert a 25 évnél idősebbek körében is**. A kereskedelmileg fontos, 30-59 éves fizetőképes kereslettel rendelkező célközönség körében Budapesten a 103.9 Sláger FM stabilan tarja piacvezető pozícióját**.

                                **forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest
 

A 103.9 Sláger FM, Pest megye leghallgatottabb rádiója* fantasztikus élményekkel indítja a 2018-as esztendőt!A főváros legnépszerűbb rádiója** a végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztárral Sir Rod Stewarttal nyitja az évet, a rajongók immáron exkluzív környezetben a Sláger FM Sky Bar-ban élvezhetik a gigasztár magyarországi fellépését.

Eközben a címlapon
címkék: