RIPOSTER

Pénzt adna az ál­do­za­tok csa­lád­já­nak a busz­meg­ál­lóba csa­pódó kab­riós

To­vábbra is ta­gadja, hogy ő okozta volna a Dózsa György úti bal­ese­tet, de pénzt aján­lott a csa­lá­dok­nak M. Ri­chárd.
  • Szerző: RIpost
A balesetező Mercedes. Fotó: police.hu
A balesetező Mercedes. Fotó: police.hu

Egyre több részlet derül ki a két halálos áldozatot követelő fővárosi balesetről, amely hétfő délután történt a Dózsa György úton. M. Richárdot, a balesetben részt vevő Mercedes sofőrjét ki is hallgatták. A történtekről a Blikknek így nyilatkozott:

EZT OLVASTAD MÁR?
Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább.

Hozzátette, hogy amint meggyógyul a bokája, vezetni szeretne. A családokat nem fogja felkeresni, mert azt nem tartaná ízlésesnek. M. Richárd egyébként a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt, évekig börtönben is ült. Állítása szerint ő szabályosan közlekedett a luxusautójával, és a másik sofőr vétett. Ezt a közlekedési szakértő véleménye fogja tisztázni.

Egy Mercedes és egy Citroën ütközött össze a Dózsa György úton hétfőn. Az ütközés következtében a Citroën a megállóba csapódott, ahol több ember is várakozott. A balesetben ketten veszítették életüket: a 23 éves M. Dávid, aki buszra várt, és a 37 éves K. Péter, aki a Citroën anyósülésén ült. A két áldozat egy helyen dolgozott, mindketten egy állami nagyvállalat alkalmazottai voltak.