INSIDER

Pánik tört ki a Penny­nél a Ri­post miatt!

Va­ló­sá­gos pánik tört ki a Penny Mar­ket ma­gyar­or­szági üz­le­te­i­ben, mi­u­tán a Ri­post meg­írta, mi­lyen módon hasz­nálja ki a német tu­laj­donú cég a dol­go­zóit. Sok üz­let­ben egye­ne­sen el­tün­tet­ték a Ri­post pél­dá­nyait. Talán azért, hogy a dol­go­zók és az ol­va­sók ne ta­lál­koz­za­nak az igaz­ság­gal?
címkék:

Hülyének nézi a Penny a dolgozóit – írta a , miután kitálalt lapunknak a német tulajdonú áruházlánc egy volt pénztárosa. Kiderült, hogy a cég a szükségesnél jóval korábban berendeli dolgozóit munkakezdés előtt, sokszor ingyen kényszertúlóráznak, és gyakran nem is a saját munkakörükben dolgoznak a munkatársak.Cikkünk megjelenése után csörögni kezdtek a telefonok lapunknál: olvasóink szerint sok helyen eltüntették a -ot a Penny üzleteiből!

Mi is megnéztük sok Penny áruházban, hogy kapható-e a lapszám, amiben megírtuk, hogyan bánik a cég a dolgozóival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor
- Nálunk nincs is ilyen újság – mondta a budapesti Király utcában az egyik alkalmazott, amikor vásárlóként kerestük a lapot. A Rákóczi út-József körút sarkán lévő üzletben reggel a dolgozók maguk is keresték a -ot, de nem találták. A Garay téren azt mondták: „Ma nem is jött”.
Fotó: Markovics Gábor

Érdekel, hogy a többi olvasónk mit reagált a botrányra? Szeretnéd megtudni, hogy milyen tapasztalatokat meséltek el a Pennyről? Kíváncsi vagy arra, hogy a vállalat mit reagált? Akkor keresd a Ripost napilapot az újságárusoknál!

címkék: